| stweety10 a întrebat:

Daca ma vopsesc blond peste brunet iese ceva? Macar o nuanta mai deschisa decat brunetul...

14 răspunsuri:
| candycarrie a răspuns:

Iese un fel de roscat. dar iti distrugi parul foarte tare.si poate iesi o culoare aiurea, nici roscat nici blond nici negru nici saten, o sa fie ceva aiurea.nu merita

| fame a răspuns:

Nu merita ca va iesi o un dezastru.Singura solutie este decoloratul. Iti recomand insa sa nu iti decolorezi tot parul o data, ci sa o faci treptat. Sunt de parere ca sunt necesare cam 3 sedinte pentru a scapa cu parul cat mai sanatos. Multa bafta!

| wanda a răspuns:

Daca e prima data cand te vopsesti o sa iasa exact ce vrei... exact ca pe cutie

| EmpireStateOfMind a răspuns:

Nu cred ca iese ceva avand in vedere ca esti bruneta...eu am fost roscata si m-am vopsit saten inchis peste si nu s-a vazut aproape deloc. s-a inchis chiar putin la radacina unde imi crescuse culoarea naturala...deci,asta e parerea mea big grin, ca nu o sa ti se vada mare lucru si in nici un caz nu o sa iasa blond, ca pe cutie big grin

| fame a răspuns:

Aaa, si depinde de lungimea parului big grin ca daca il ai scurt iti iese blond cu vopsea

| คเค๓เк a răspuns:

Iese daca nu te`ai mai vopsit pana acum... Daca te`ai mai vopsit pana acum ca sa-ti iasa blond du-te la coafor!

| greenish a răspuns:

M-am vopsit si eu odata blond peste brunethee hee nu-ti imaginezi ce mi-a iesit in cap. mi s-au deschis doar radacinile si varfurile, si mi s-au facut un fel de portocaliu, nicidecum blond.in rest, eram bruneta laughing si cred ca si tie ti se v-a intampla la fel.am intrebat si salon daca imi pot scoate brunetul si a zis ca intai sa las sa creasca parul, sa-mi iasa brunetul si dupa sa ma vopsesc ce culoare vreau happy

| alonet a răspuns:

Tine cont ca negru se scoate cel mai greu din par, si daca l-ai vopsit tot de peste 4 ori cu negru... doar decolorantu iti mai scoate vopseaua din par!

| sickparade a răspuns:

Portocaliulaughing daca vrei sa te faci blonda pune banutzi deoparte du-te la salon si ia-ti multe produse de regenerarebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a specificat ca vrea sa se faca blonda.ci doar sa si-l deschida big grin sa imi zici ce ti-a iesit poate incerc si eu happy

| Kaishe a răspuns:

Daca te vopsesticu blond peste brunet natural o sa. ti iasa ceva gen blond inkis, dar daca parul tau e vopsit brunet o sa. ti iasa mai deschis depinde de nuanta de blond eu m.am facut cu blond deschis cenusiu peste brunet vopsit si mi. a iesit castaniu deschis. poti sa incerci depinde de par.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce culoare ma pot face peste brunet? dar sa iese ceva deschiss.love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...am si eu o intrebare: cine ma poate ajuta? am parut saten deschis si m`am vopsit cu suvite roscate daca dau peste suvitele roscate cu negru ce se intampla? ce ziceti e o idee bunaA?

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorarea parului poti incerca COLOR OFF, este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
il poti comanda la nr 0754921669