| Davreausafiuanorexica a întrebat:

Daca mananci doar 3 mere intr-o zi, slabesti un kilogram? Vreau raspunsuri serioase.Nu, nu vreau sa incerc. E doar o curiozitate.

6 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

E adevarat ca merele sunt sanatoase si poti slabi cu ajutorul lor deoarece elimina toxinele din corp, dar daca te infometezi nu-i bine, poti deveni anemic/a.
doar sa mananci cat mai multe mere si sa ai o masa echilibrata in calorii.

| alinae a răspuns:

S-ar putea sa functioneve, dar daca se face si miscare.Merele contin foarte putine calorii, dar nu e adecvat sa se manance sub 1000 calorii.Cum ar fi ca nu mananci nimic, si daca faci miscare slabesti.big grin

| Eduard a răspuns:

Buna!

Sincer, nu stiu cum poti trai cu trei mere pe zi. E de-adreptul periculos pentru sanatate sa ti o dieta de genul asta. Pentru o zi nu cred ca ar avea nimic, decat crampe de stomac.

Insa ca sa-ti raspund la intrebarea ta, tine de tipul somatic (de constitutia ta fizica), dar nu cred ca vei slabi intr-o zi un kg, deoarece ficatul e plin de glucide, la fel si muschii si nefacand mare efort, corpul tau are suficienta energie stocata pentru o zi.

Se poate sa slabesti daca nu bei destule lichide, dar nu vei slabi din masa adipoasa ci doar din nivelul normal de lichide din corp.

Deci scurt si la obiect nu, nu vei slabi mai ales daca stai degeaba si nu faci sport. Dar nici atunci, nu vei slabi un kg din masa adipoasa, ci doar poate un kg de apa din corp.

In fine multa bafta curioaso (banuiesc ca esti fata)!

| CLau8GeRrY a răspuns:

Imposibil sa slabesti doar pentru astas 3 KG.Cel putin 3 mere e ceva.De ce sa nu mananci nimic? Dar nu e adevarat

| Diablo666 a răspuns:

Daca mananci 3 mere pe zi...intr'o saptamana-2 ajungi la spitalhappy
Ca sa slabesti mananci normal ziua si seara mai putin+ex fizichappy

| Filehost a răspuns:

Chestia cu slabitu e cam grea.prietenii mei care se ocupa cu trinta slabesc rapid in citeva zile.alearga fiind imbracati in cava mai gros.cinsuma multe mere pe zi, dar asta numai pentru a slabi urgent pentru a puteaintra introanumita categorie de kg.in asa caz corpul doar se deshidrateaza se pierde apa si la primul phar cu apase intoarce totul inapoi.

Întrebări similare