Daca mai ai ambalajul si bonul de masa desi nu cred ca ii mai poti returna dupa 5 zile.Depinde de magazin daca i-ai si purtat n-ai nici o sansa.
Nu poti.Singura modalitate este sa ti se dezlipeasca /rupa si sa aiba garantie.Si asa tot nu cred ca iti dau banii ci o sa iti dea alti adidasi in jurul sumei primilor.
In Romania de obicei nu! Ii schimba daca doresti, dar banii nu prea. Depinde de magazin. Daca e daichman sau leonardo atunci da!
Normal ca nu! nu se poate asa ceva! tu ai purta ceva ce a purtat altul 5 zile inaintea ta?
Si pe net daca comanzi ceva ai 3 zile la dispozitie pentru returnare, nu cred ca ai sanse
Daca mai ai bonul fiscal si nu i-ai folosit, ar fi bine sa incerci. Depinde de politica fiecarui magazin.
Nu o sa iti dea bani inapoi, doar sa te duci cu ei inapoi sa ii returnezi si in functie de cat au costat iti poti achizitiona altii.
Nu cred că ai şanse mai ales daca i-ai purtat. Depinde de fiecare magazin. Dar nu cred. Chiar daca nu iai purtat, totusi sunt 5 ZILE, este destul de mult. Dar sper ca te-a ajutat raspunsul meu
Nu cred ca e posibil mai ales ca nu ai un motiv intemeiat, incearca totusi, poate ai noroc