Nu prea... dar protectia este foarte importanta.Si depinde si de culoarea pielii tale. Daca este alba crema SPF 40 este indicata. daca este mai inchisa la culoare poti sa incerci si SPF20 sau 30.Eu m-am dat doar pe spate cu SPF 30 se m-am bronzat doar pe burta si piept si pe spate eram la fel de alb...In orice caz, eu zic sa intrebi si la farmacie pentru ca, pe perioada verii, ei aduc creme de protectie si sunt pusi in tema cu caracteristicile lor.Vacanta placuta!
DA. Toate sunt pacaleli. Incearca cu un factor de protectie mai mic si cu inca una pentru dupa plaja daca ai probleme
In ultimii ani, am fost bombardati din toate partile cu informatii legate de pericolele soarelui si importanta cremelor cu factor de protectie. Probabil ca vanzarile la astfel de produse au crescut semnificativ, insa numarul cazurilor de melanom nu a scazut, ba din contra. Este soarele din ce in ce mai puternic sau produsele pe care le folosim sunt ineficiente? Probabil ambele. Asa ca... parerea mea este ca tot ce trebuie sa folosim este pe cale medicinala... si totul cumparat dintr-o farmacie... De fapt azi nu mai stii ce e bun si ce nu
diana199610106 întreabă:
DaciaRomania întreabă: