Unde ai jucat fotbal? In casă? Posibil sa fie rupt. Mergi si fă o radiografie sa vezi care-i treaba.
Da in casa, mersi de sfat asta o sa si fac daca se mentine durerea
Eu am patit asa cu degetul mic tot la fotbal.S a invinetit degetul, deasupra lui si dedesubt(talpa)? Si te doare si il poti misca doar foarte putin sau deloc? Daca e asa, s-a rupt eu am stat cu el asa si dupa doua luni a cam trecut durerea dar nu fa aceeasi greseala ca mine si mergi la spital.La mine a fost cel mic, care nu e prea mobil si s-a prins singur, dar daca e cel mai sau altul mergi si vezi. Fundita?
Până mergi la medicul de familie ca să te trimită la un special pentru radiografie -pentru că trebuie să mergi - este bine să pui gheața sau compresă cu apă rece.
Numai la radiografie se poate vedea starea oaselor.
Buna dimineata! Eu zic sa mergi la medicul de familie sa-i spui despre ce-i vorba. Probabil te va trimite sa-ti faci o radiografie, Multa sanatate iti dofesc, din suflet, o zi frumoasa si toate cele bune! te pup!
Mergi la medic cat mai repede. Daca s-a invinetit pare grav. Nu te juca cu sanatatea. Daca stai nepasator faci si mai rau. Du-te si rezolva problema!
kalakkas întreabă: