| Mădăă14 a întrebat:

Daca nu imi mai fac parul cu placa o sa creasca mai repede?

Răspuns Câştigător
| CrssiCriss a răspuns:

Daca iti faci parul cu placa se arde si nu mai creste la fel de repede si frumos.Insa daca doresti sa ti-l faci poti folosi uleiul de argan care ti-l protejaza.Insa iti zic din experienta placa nu e buna pentru par. Sper ca te-am ajutat.

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O sa creasca mai sanatos, mai repede decat normal ...ma indoiesc sa creasca

| georgiana999 a răspuns:

Ca sa iti cresaca parul mai repede de cate ori nu ai ce face acasa maseazati scalpul cu degetelewinking

| Mariidc a răspuns:

Placa iti arde parul si nu este buna pentru par in opinia mea..Ca sa-ti creasca parul ai putea incerca uleiul de ricin, este extrem de bun. Poti vedea pe net/poti intreba farmacista cum se foloseste.

| kameleonic a răspuns:

Ce treaba are crescutul parului cu placa? Placa afecteaza parul, il arde, despica firul in doua.Incearca sa folosesti placa doar cand e nevoie neaparat.

| LoveForYou000 a răspuns:

Placa nu are nici o legatura cu crescutul parului. Daca folosesti placa chiar va parea mai lung un pic deoarece ti-l indreapta.Si legat de arderea parului trebuie sa fii precauta.Inainte sa o folosesti dati pe par cu o solitie speciala anti-aredere.

Funda?

| NellyMarian a răspuns:

Placa nu este buna pentru par, ti-l arde si nu mai creste la fel de repede. Nu-ti si cade de la placa. Daca tot vrei sa folosesti placa, fa-o cat mai rar

Întrebări similare