Depinde cu cine discuti. Daca stai in anturaje de depravati de la licee agricole si sportive, probabil ca vor pune accent pe asta. Daca discuti cu oameni inteligenti, nu ii vor interesa aceste aspecte.
Buna! Nu, nu cred asa ceva. Fiecare se tunde asa cum isi doreste si cum ii sta bine.
E prostesc sa gandesti asa ceva. Depinde cel mai mult despre cum te prezinti tu in fata mai multor tipuri de oameni, adica cei care gândesc asa, cei care gandesc decent, cei care gandesc ca "frizura este o arta, o stima de respect de sine", si altii.
Nu, te tunzi exact asa cum iti sta tie bine si cum se potriveste cu forma fetei, tie poate sa nu iti stea bine o anumita freza la moda dar in schimb iti poate sta bine cu o anumita freza potrivita parului tau sau fetei tale. Nu m-am tuns niciodata cum e la moda, m-am tuns doar cum imi sta mie bine si nimeni nu a comentat nimic.
Oamenii judeca, e in natura noastra animalica sa evaluam tot ce nu se incadreaza in trendul majoritar. Faptul ca nu ai o freza clasica zice anumite lucruri despre tine.
Dar oamenii te privesc ca un intreg nu doar freza, adica conteaza si hainele si grijirea si comportamentul etc.
Poti sa transmiti ca esti cineva cu educatie militara de exemplu,
daca ai o freza simpla.
Baga mai mult context sa mai restrangem din scenarii si posibilitati
Tunsorile la moda se aplica in functie de formatul fetei, dar si de textura parului pe care-l ai (subtire, moale, infoiat, aspru, cret, intins samd).
Sunt milioane de oameni care nu pot aplica noul stil de tunsoare, cu rasul parului pe lateral si mot in frunte, fiindca ar arata urat, dar daca au gust si un ochi estetic, ar pricepe ca acea tunsoare nu se poate aplica lor si nu este bine sa si-o faca.
Alegerea unei tunsori CLASICE nu afecteaza niciodata, mai ales cand fizionomia fetei nu se preteaza la tunsori moderne, specifice tinerilor din ziua de azi.
blaugrana întreabă:
DaciaRomania întreabă: