Sincera, cred.
Heh, era un fel de glumiță răspunsul meu Dar sincer... nu mă simt urâtă nemachiată și nici nu am nimic de ascuns prin machiaj. Îmi place să fiu naturală. Mă machiam câte puțin prin liceu, dar mi-am dat seama că îmi stă mai bine fără. Cel puțin din punctul meu de vedere, iar al altora nu e foarte important
Oricum, de ce întrebi? Chiar sunt curioasă
Pai era ciudat fiind sincera, sa zici ceva de rau. Daca ai fi modesta, ce ai zice?
Ți-am zis, răspunsul era mai mult o glumiță (așa-s eu, mai glumeață de felul meu). Ideea era următoarea: nu sunt perfectă (departe de asta!), dar nu am complexe legate de aspectul meu și din acest motiv nici nu încerc să ascund nimic prin machiaj și nici nu consider că am nevoie de "ceva în plus" pentru a reuși să mă integrez/ să atrag atenția etc. Cunosc multe fete, foarte frumoase (salivează și fetele când le văd, nu doar băieții), cu tenul perfect, cu ochi minunați, corp genial, care totuși nu sunt mulțumite deloc de ele, se complexează aiurea, se machiază și se mai dau și cu o tonă de fond de ten "ca să nu le lucească pielea" sau "ca să aibă aspect uniform". Și când le spui că arată minunat așa, nemachiate, naturale, încep să se plângă și să îți facă o listă de probleme care nu există sau care sunt insesizabile. Și chiar lor li se pare că atunci când nu se machiază sunt urâte.
Să nu crezi că oi fi vreo "divă" fără defecte, pentru că nu e deloc așa, dar sunt obișnuită să fiu mulțumită cu mine, cu faptul că sunt sănătoasă. Și cred că orice fată ar trebui să gândească așa, să fie sigură pe ea și să nu se mai ascundă după tencuiala de pe față și haine scumpe din mall.
(salivează și fetele când le văd, nu doar băieții), n-as prea crede, poate in cazuri mai speciale. Oricum, e bine ca esti multumita cu tine. ...si nu cred ca exista dive. Sau ma rog, sunt dive fabricate.
Diva esti doar in ochii celor care tin la tine.
Nu.
Ma machiam mult mai mult pe la 18-20 de ani,decat acum,imagineaza-ti!
Nu simt nevoia sa ma "zugravesc",prefer sa fiu asa cum sunt si cui ii place,asta nu mai e problema mea!
E adevarat ca am mai multa grija la aspectul meu daca merg la un party,la un protocol,dar,tot asa,nu exagerez deloc,m-as simti penibil si mi-ar fi greu sa fiu eu!
O ingrijire atenta,lasa orice obraz feminin sa respire,sa se lumineze si sa-si arate intreaga frumusete.
De altfel, nu exista femeie urata, ci doar neingrijita.
Machiajul puternic, exagerat si la ore nepotrivite, e doar o recunoastere deschisa a complexelor proprii pe care le are o femeie, denota lipsa ei de siguranta si dorinta sa epateze cu orice pret.
De fapt, nici o fata nu e urata. Acum ca are probleme cu acneea e altceva, dar nu inseamna ca nu sunt frumoase. Machiajul accentueaza frumusetea unei femei, sa stii si tu
Si frumusetea barbatilor prin ce este accentuata?
Prin comportament
Nu. Nu are legatura machiajul cu frumusetea. Machiajul doar scoate in evidenta calitatile si ascunde defectele.
Nu putem explica mereu de ce fac oamenii lucrurile care le fac dar ca idee: Djlsghtnquuw are dreptate, nici o fata nu e urata dar depinde si cum judeci, si oricum exista fete care arata mai bine machiate si unele care arata mai bine fara si mai exista cea mai groaznica categorie care exagereaza cu machiajul si stica totul, dar e alegerea lor.
Machiajul poate accentua trasaturile fetei sau te poate face sa arati ca un clon. Acuma na, daca esti urata de felul tau, de geaba te machiezi ca tot asa ramai
anonim_4396 întreabă:
Alex10092003 întreabă: