| lovelovelove a întrebat:

Daca o sa fac baie cu ceai de musetel, o sa beau ceai de musetel in fiecare zi, o sa fac orice cu ceai de musetel e vreo sansa sa mi se deschida culoarea parului de la brunet sa mi se faca saten deschis? mereu am vrut sa fiu satena sad

4 răspunsuri:
| multimoak a răspuns:

Daca iti vei clati parul cu musetel si apoi iti vei da cu zeama de lamaie pe par, si-l vei lasa sa se usuce in razele soarelui(asta vara), sau singur, fara sa folosesti foeonul, vei vedea o mica schimbare si sigur ti se va deschide parul. De ce nu te vopsesti? E mai simplu

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nici vorba. Ce legatura are baia cu culoarea parului sau bautul ceaiului.Singurul lucru care ajuta este sa te clatesti pe par cu ceai de musetel dupa fiecare spalare.Asta da!

| Mina a răspuns:

Nu cred. Clatirea parului cu ceai de musetel deschide culoarea doar daca parul este saten, facandu-l blond. La brunet nu cred ca va merge. Oricum, nu pierzi nimic daca incerci. Pe deasupra ii faci bine parului tau, deoarece ceaiul de musetel este foarte bun.winking

| dia_2587 a răspuns:

Culoarea parului se poate deschide clatindu-l cu ceai de musetel, de preferat la ultima clatire si astfel dupa mai multe repetari vei putea observa o schimbare.