Aaa.Pentru rochia de banchet? Sincer, nu am purtat niciodata cupe din alea. Dar again, nu e ok ca marimile sunt limitate.Probabil trebuie sa iti comanzi A.
Buna.Sfatul meu e sa mergi in magazine sa probezi, deoarece pe site risti sa iei marimea gresita, si apoi tee joci de-a returnatul degeaba.Plus, un site care se respecta ar oferi mai multe marimi.Asta imi aminteste de fondurile de ten care sunt numai in 5 nuante maxim, cand in lume exista atatea nuante si subtonuri.E tare penibilut, si arata clar dezinteresul fata de nevoile reale ale clientilor.
E problema ca de fapt nu vreau un sutien, vreau niște Cupe care se lipesc
Daa, pana la urma mi-am cumpărat o rochie din magazin, dar acum nu știu ce bijuterii s-ar potrivi
Aaa.Pentru rochia de banchet? Sincer, nu am purtat niciodata cupe din alea. Dar again, nu e ok ca marimile sunt limitate.Probabil trebuie sa iti comanzi A.
Trebuie sa stii masura la bust. De exemplu 34C inseamna 34 inch este bustul si C este cupa. Tu porti 75 A adica ai la bust 75 cm iar sinul este mic, adica A, cu alte cuvinte ai tite mici cupa A fiind cea mai mica.
Nu are cum sa apara doara A, B, C, nu are cum.
Unbearable întreabă:
DaciaRomania întreabă: