Nu conteaza ca le tai mai micute, oricum unghiile false le afecteaza pe cele naturale. Stiu din propria experienta deoarece de cand mi-am pus unghii false ale mele se exfoliau mereu.
Unghiile false de obicei deterioreaza unghiile naturale. Mai bine lasa-le sa creasca si mergi la manichiurista sa iti dea forma potrivita unghiilor tale.
Păi,dacă iţi pui unghii false trebuie să ştii că atunci când le vei scoate unghiile tale naturale vor fii distruse.
Ele vor creşte dar când iţi vei da jos unghiile false, unghiile tale vor fii moi şi va trebui sa stai o groază ca să le vindeci.Să redobandească aspectul de unghii sănătoase.
Sper că te-am ajutat!
Unghiile naturale isi pierd din rezistenta. Se exfoliaza si deterioreaza. Chiar nu merita. Nu inteleg care e "afacerea" cu unghiile false. Dupa parerea mea au un aspect neplacut. Lasa-ti unghiile naturale sa creasca si da-le o forma. Cumpara si niste uleiuri pentru intarirea unghiilor sau mai simplu cauta pe net tratamente naturaliste pentru ingrijirea lor. Iti recomand uleiul de masline, iar daca unghiile sunt ingalbenite, taie o felie de lamaie si freaca unghiile cu ea, lasa-le jumatate de ora si dupa clateste. Fa asta cateva zile si isi vor reveni. Bafta!
DaciaRomania întreabă: