Da, bineînţeles.
Însă cel mai bine e să ţi le pui de dinainte de a te machia, pentru că atunci când ţi le pui îţi lăcrimează ochii şi e foarte posibil să îţi strici machiajul.
Desigur, ce legatura are?
Doar ca e mai bine, zic eu, sa ai lentilele puse inainte sa te machiezi.
Ca dupa aia, s-ar putea sa ti-l strici incercand sa ti le pui.
Da, te poti machia. Gandeste-te doar la cate vedete au lentile si nu au nicio problema cu machiajul.
Da, doar sa ai grija cu rimelul sau creme pe care le aplici, ca pot irita ochiul. Funda?
Da. Nu vad nici o legatura. Ca doar lentilele stau in timp ce dormi intr-o anumita substanta. Am dreptate? Oricum daca este asa... Hmm de fapt are o legatura. Ca doar nu poti vedea daca te-ai machia inainte sa ti le pui. Zic eu. Cred ca ai putea sa te machiezi inainte de a le pune. Asta este parerea mea.
Ar fi mai bine sa tu te machezi deloc. Daca privesti problema logic.te machiezi deoarece nu vrei ca ceva sa se vada.un cos.o vanataie(posibil ) si deci..ai ceva de ascuns..suntem multi baieti care, atunci cand vad o fata machiata se gandesc "oare ce chestii are pe sub machiajul ala?" mai ales cand consumati 3-4 kg de fond de ten per utilizare..yach..nimeni nu vrea sa pupe o fata pe obraz si sa pape si putin fond de ten
Nu cred ca exista vreun impediment! Cunosc o fata care are lentile si se machiaza tot timpul!