Prea strident = complexare sau disperare dupa ceva asa ca nu putin cat sa iti scoti in evidenta ochisorii :O si buzele. Si cred ca rochia lunga pana in pamant la ce perioada preistorica avem in Romania nu prea. Ia ceva care nu e pana in pamant si sa te misti mai ceva mai libera. Trebuie sa te bucuri de libertatea ta cat o mai ai nu sa imbatranesti peste noapte . Din ce imi descri esti o persoana matura ca gandire si consider asta un atu dar nu il lasa totusi sa puna stapanire pe plusurile tale deoarece inca esti tanara .
Si da, cat timp nu e o culoare de pitzi sau de aia tipatoare merge si iti recomand asta de asemenea, nu lua roz, in general o femeie puternica si care se respecta apeleaza la rosu. Rozul nu ti-l recomand deoarece inspira ca treci cu vederea multe detalii, adica neatentie sau nepasare. Spunea un psiholog daca nu ma insel ca de obicei oamenii care se dau cu roz sunt cei care isi ascund problemele in spatele rozului adica vad viata roz si nu in sensul bun, copilarosi (sper ca intelegi). Si da culoarea mea preferata nu e rosu daca asta zici in mintea ta . Distractie placuta .
painkilleeer întreabă: