La inaltimea ta, nu prea as crede...
Daca ajungi model si nu merge treaba?
Pe de alta parte, asta e idealul tau in viata? Sa fii model? Nu ar fi mai usor sa pui mina pe carte si sa inveti o meserie? Stiu, o sa-mi iau stupid la greu...
De obicei se aleg doar fete inalte, fete de peste 1, 75. Dar depinde ce varsta ai. Sunt agentii care angajeaza modele tinere si nu pun chiar atat de mult pret pe inaltime.
Esti scunda, eu la 1, 74 am avut probleme din cauza inaltimii. Poate sa pozezi la fata sau eu stiu. Nu cred
Hello
daca ai 1, 63 trebuie sa fii putin mai mik decat mine
eu am 1. 66
dar cu greutatea stai ft bine
49 e putin pentru inaltzimea Dar depinde ce varsta ai. Daca ai peste 15 ani at ai sanse, depinde si de infatzisarea fizica
Depinde de varsta. Dar eu zic sa incerci! daca porti si niste tocuri totul va fi perfect. sper sa-ti implinesti visul, te pup:*
Sper sa iti indeplinesti visul de a deveni model...eu de exemplu am 1, 55 si mi s-a propus sa pozez pentru avon si oriflame
Presupun ca ai mai putin de 15 ani. Da, ai toate sansele sa devii model dar mai trebuie sa astepti pana te mai maturizezi
Da normal... tute la un casting si incearca sa arati prin hainele cu care te imbraci tot ce ai mai bun ( de exemplu daca ai picioare frumoase poarta o fusta sau niste colanti mai deosebiti sau o fust mini de blug cu colanti trei sferturi, iar daca este frig niste blugi pe picior strami) cati ani ai? nu te machia la casting pentru ca ei jurizeaza pentru cat de naturala esti si cat de eleganat. mai multe daca vreis a afli trimite-mi mesaj. succes
Trebuie sa incepi de jos
nu conteaza inaltimea
la unele agentii, da unele iti cer sa ai cel putin 1, 70
inscrie-te la miss plaja pentru vara 2010 www.missconcurs.ro
o sa te contacteze ei la inceputul verii pestru a merge la casting 3 zile la mare cu cazare, mancare tot asigurat
de acolo ai mari sanse sa ajungi cineva daca ajungi pana in finala
pe mine mau sunat vara trecuta dar nu am fost hotarata sa merg
dar poate vara asta o sa am curaj:))
multa bafta:*:*
Depinde de fizionomia corpului tau daca ai rude mai plinute poate mostenesti si tu. de ex cunosc o persoana care s`a ingrasat de la 30 de ani in +
Exista niste exercitii pentru a creste. De exemplu in fiecare zi stai 2-3 minute atarnata de o bara dreapta... practica innotul!
Eu am o colega de clasa care e cel mai apreciat fotomodel din Romania. Daca ajungi la 1, 70, esti slaba si draguta...ai sanse, Bafta!
Poi depinde eu am citit in revista bravo.girl ca trebuie sa ai cel putin 1. 70 si dupa aia trebuie sa le trimiti o poza cu tine; sh poti ajunge un model de succes la New York, Paris sau Milanobineinteles trebuie sa ai peste 18 ani:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: