| dianainsta01 a întrebat:

Daca te axezi pe design vestimentar ai asigurat un oarecare succes? Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun, dar meseria asta mi se pare chiar interesanta, insa nu stiu daca iti asigura un loc de munca stabil si bineinteles, o suma de bani? Este greu de intrat la facultate? Dar studiile sunt grele? Multumesc anticipat :*

3 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Orice studii iti ofera un loc de munca daca iti place ceea ce faci si perseverezi.

| Roxyrox222 a răspuns:

Nu e greu sa te axezi pe design vestimentar, pentru a avea succes trebuie sa devina cunoscuta. Daca doresti ca hainele pe care le faci sa le si vinzi ar trebui ca magaziunul sa fie situat intr-un loc mare, de exemplu intr-un mall.Studiile nu sunt grele si nu e greu sa intrii la facultate.Succes! Funda?

| MeNiko a răspuns:

Mai intai vorbesti de design vestimentar, de croitul hainelor sau de a fi un model? Oricum toate astea in afara de a doua, iti aduc multi multi verzisori, si nu, din pacate imi pare rau, nu stiu cum e la facultate. Oricum da, iti aduce multi bani sa faci pe manechinul sau sa desenezi haine. Ai grija! Daca desenezi haine trebuie sa: 1. Fie ceva nou. 2. Sa ai talent. Bafta! happy