anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca te speli pe fata cu sapun iti hidrateaza pielea?

Răspuns Câştigător
| annagabi a răspuns:

Depinde de sapun! Dar cel mai bine du-te la primul cabinet de cosmetica intra cu curaj si cere un sfat! sunt convinsa ca vei gasi si un raspuns mai bun decat al meu.

11 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Nu fa niciodata asta, usuca foarte tare fata. Eu o faceam cand eram mica si nu stiam nimic de ingrijire si aveam un ten descumat, mai ales ca este uscat. Te demachiezi, apoi te speli cu geluri de fata speciale tipului tau de ten, te dai cu lotiune tonica doar daca ai tenul gras si apoi o crema hidratanta.

| psiholoaga a răspuns:

Daca e hidratant, da. Eu una nu folosesc sapun pe fata. Gel de curatare special pentru ten sau, cand nu sunt acasa, doar apa, din abundenta.

| Sara2 a răspuns:

In nici un caz! mai bine foloseste o crema hidratanta, sapunurile nu sunt bune pentru fata

tundenana
| tundenana a răspuns:

Nu cred ca ar fi bine sa te speli pe fata cu orice sapun... exista sapunuri pentru hidratare insa nici aia nu iti recomand, incearca sa folosesti produse speciale pentru curatarea tenului de pe fata... sunt tot feluri de geluri fffff bune si placute incepand de la Nivea si pana la Loreal... de la mai accesibile la pret la scumpe... asa ca sfatul meu e sa folosesti mai bine acele geluri ...eu folosesc Nivea si sunt fffff multumita.

| cely a răspuns:

Sapunul nu hidrateaza, usuca

| LoryM22 a răspuns:

Nu te plala cu sapun pe fata, eu mereu ma gel de curatare pentru fata si dupa aceea ma clatesc, dupa care imi simt tenul ca respira, sapunul oricat ar fi el de scump nu face bine la ten, incarca porii si usuca pielea mai mult sau mai putin.

| ada a răspuns:

In comert se gasesc o gramada de sapunuri care se pare ca ar fi hidratante pentru piele... Din punctul meu de vedere, doar reclama ce e de ele... Daca te speli cu sapun pe fata risti ca aceasta sa ti se usuce mai degraba decat sa se hidrateze.

| alinosh a răspuns:

Pai de obicei sapunul usuca pielea, nu o hidrateaza...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sapunul obisnuit modifica PH-ul pielii. E recomandat sa flosesti un gel sau un produs cosmetic potrivit tipului tau de ten, cel mai bine ar fi sa intrebi un cosmetician.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da uneori! dar sa nu cumparati sapun obisnuit... eu as reomanda pentru toti sapunul DOVE dar voi cum credeti?

| angel_8472 a răspuns:

Depinde si de sapun! Dar mai bine alegi un gel de curatare!