Nu prea ajuta, o sa te infometezi si apoi o sa mananci mai mult si vei pune la loc ce ai dat jos ( mai bine mananca 2 felii de paine pe zi cu putina carne, lactate, fructe si legume fara dulciuri si grasimi, si fa sport cel putin o ora pe zi)
Mda...de slabit vei slabi, dar nu stiu daca poti rezista doar cu mere.Si nu prea o sa ai energie
Lasa mai dietele! Sunt eficiente, dar dupa ai sa ai nevoie de multa mancare si sa fi sigura ca dupa terminarea dietei organismul depune absolut tot ce mananci.
Mai bine urmeaza-mi sfatul: Prima masa sa fie pe la 12, si pe la 2 fa niste abdomene si extensii, dupa manaca fructe si bea apa. Apoi, ultima masa pe la 19, dupa iar abdomene si fructe.
Pe parcursul zilei, nu manca paine, fast food sau sa bei bauturi carbogazoase.
Se slabeste 100% doar ca in primele 2 zile o sa "mori de foame". mananca pana nu mai poti mere in primele 2 zile sau incearca sa dormi ca sa uiti de foame.am slabit in astea 5 zile cca. 4kg.Doar ca ATENTIE! dupa dieta asta ai grija ce bagi in gura ca eu m-am ingrasat la loc triplu (mancand timp de 6 luni aproape numai fast food). nu e asa grea dieta... vointa sa ai si sa iti doresti sa slabesti. e buna si pentru detoxifiere.Mult succes
Mario1996 întreabă: