| Диана a întrebat:

Daca tot se apropie scoala, am zis sa va cer si eu niste sfaturi cu privire la imbracamintea din prima zi de tortura. laughing Am uniforma, dar niciodata nu am purtat-o laughing. Pai sunt slabuta, am 1.73...thinking Cu ce credeti ca ar trebui sa ma imbrac?
Multumesc!

4 răspunsuri:
| G a răspuns:

Daca aveti uniforma sigur o sa va anunte directoarea sa o purtati in prima zi (cel putin asa ne face noua). laughing
sau ia-ti si tu niste blugi si o bluza, si niste pantofi mai eleganti, si un accesoriu unic, de exemplu un ghiozdan mai deosebit, o esarfa care sa inveseleasca tinuta, un colier/inel/bratara, vezi tu. big grin
acum nu stiu ce-i cu graba asta, mai e o luna pana incepe scoala, bucurati-va de vacanta cat mai sunteti in viata. laughing pana vine scoala te mai gandesti si razgandesti de 58457843 de ori.

| onlymeme a răspuns:

Nu conteaza deloc ca esti slabutahappy
deoarece esti mai slabuta cred ca ti-ar sta bine in tricouri putin putin mai lungi, cateva acesorii, ceva dragut in par o fundita ceva (de preferabil o clamita nu ceva care sa iasa mult in evidenta). iar in materie de pantaloni nu stiu, as zice niste blugi.
succes in prima zi de scoalawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti slabuta si inalta iti va sta bine cu tricouri mai lungi de talie si blugi mulati big grin

| roxana_2812 a răspuns:

Eu zic sa o lasi incolo de uniforma ca numai poarta nimeni nici cie de la clasele 1- 4 sa fom seriosi acum cel putin la scoala unde sunt eu numai se poarta uniforma de 3-4 ani deci iti recomand niste blugi si un tricou sau bluza lung/lungawinking