Cand am fost eu mai tinerica am avut in urerche si unul in bunza. foarte dragut dar totul la o anumita varsta acum mi l-am dat jos, la 25 de ani nu mi se mai potriveste.
Mie nu imi plac chestiile astea le vad inutile insa totusi daca tie iti plac...succes la ingauriut!
Asa as vrea si eu, dar nu sunt sigura, mie imi place, dar daca imi va parea rau mai tarziu? ce nesigura mai sunt
inteligent raspuns flav
nu am spus ca in asta contsta frumusetea, pur si simplu mi-as face unul pentru ca imi place, de tatuaje nu am spus nimic, chestia cu tatuajele nu imi place nici mie.
Insa daca tie nu iti plac piecingurile chiar nu ma face pe mine sa ma razgandesc cu privire la "nenorocitul de trend". Daca vreau sa imi fac am sa imi fac
Nu o lua in nume de rau, la ora asta is mai artagoasa
Pe nara stanga! un stras finut... dar imi e frica, si deocamdata nu am curaj!
dar mi-ar placea!
Un flash mi-as face dar inca ma gandesc la consecinte ca ala nu prea se mai vindeca.
Nicaieri, nu vreau sa ma fiu unul din milioanele de teribilisti. Puneti-va piercing-uri, tatuati-va, cercelati-va, puneti cat mai mult artificial pe voi. Credeti ca-n asta consta frumusetea sufletului sau a corpului vostru!? A, nenorocitul asta de trend...
Sa sti ca aceste pierce-uri nu sunt folositoare, pentru. ca atunci cand esti adolescenta ti se pare distractiv dar cand esti femeie la casa ta ...nu prea iti place si te caiesti pentru ca iti ramane semn adica iti ramane acolo o cicatrice, un semn urat ca ai avut gaura aceea.
Si sa stii ca parintii stiu ce este mai bine pentru. tine, poate de aceea nu te lasa, ca poate au trecut si ei prin aceasta perioada a vietii si si-au dorit, si-au pus si s-au cait ...si nu vor ca si u sa sa regrtzi mai tarziu! Sper ca raspunsul meu sa iti fi fost de ajutor!
Ma intreb ce inseamna pentru voi COOL in ziua de azi. E COOL sa ai incredere in tine si sa fii natural, sa adopti o atitudine de om care stie ce scoate pe gura.
In fund cand aveti de gand sa va puneti piercinguri? Doar asa de chestie, sa fie c00L si sa se excite partenerul cand o face cu voi...
Raluka1117 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: