anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca voi bea multa apa voi slabi? citi l trebuie sa beau?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Asa e, apa hidrateaza organismul doar atat. Eviti sa consumi bauturi energizante si sucuri care au gaz e un beneficiu pentru a slabi. Trebe sa bei apa in jur de 2 luni sau mai mult daca vrei sa te mentii in forma.

5 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Dacă nu îți miști fundul de pe scaun să faci sport și mănânci de la MC poți să bei și 100 de litrii de apă că nu slăbești...

| MeoKidu a răspuns:

Bună,
Întrebarea aceasta mi-a sărit imediat în ochi, deoarece fac asta de 3 săpt.
Eu beau 2-2, 5 L/zi de apă plată, chestia este că atunci când bei în exces, nu vei mai simţi nevoia să mănânci, asta nu înseamnă că vei sta sa mori de foame, ci vei mânca, dar în cantităţi ceva mai mici.
Succes.

| Urzi23 a răspuns:

Mihaele faci in modul urmator 1)scoti vointa din frigiderul plin de calorii 2) cicuciu piine,carne,fast, cola, dulciuri 3 )ciuciu apa chioara in exces 4) salata de varza cruda cit cuprinde ca tine stomacul ocupat 5)lapte, peste, brinza si verdeturi cit cuprinde dar din piata. Ciuciu sare in mincare ca acumuleaza apa.Cu apa chioara si mincare normala ciuciu slabesti.Cu verdeturi si cum am scris 4-5 kg/luna carne doar peste dar nu de crescatorie si nu o sa te tii de garduri.

| sab_7576 a răspuns:

A...sin cate stiu eu nu vei slabi doar iti va fi rau si o sa te simnti naspa(am incercat)

| andrelicious a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor...bea apa pana cand vezi tu ca esti slaba