| AmyPink a întrebat:

Daca voi folosi acel tratament de slabire cu scorcisoara si miere imi va afecta cresterea? Am 11 ani si sunt cam plinuta pentru talia mea,dar inca mai trebuie sa cresc,dar e greu sa fi aproape cea mai grasa din clasa. Vreau parerea dvs, multumesc.

5 răspunsuri:
| Messyhair a răspuns:

Nu cred ca va afecta cresterea. Oricum am tinut-o eu vreo 3-4 saptamani si nu a avut nicun efect. Nu am slabit niciun gram.

| onasis1961 a răspuns:

Ce înălţime şi ce greutate ai dacă la 11 ani vrei să treci la diete.

| AmyPink explică (pentru onasis1961):

Am auzit eu asa ca fetele ar trebui sa aiba cu 10 kg mai putin ca inaltimea lor, eu am 1m 47 si am 46 kg. crying

| Larisssaa a răspuns:

Nu cred ca la varsta ta sa te apuci de diete. Crede-ma nu sunt bune plus ca am citit un documentar care zice ca fele mai micute la varsta care vor sa stlabeasca o sa devina mult mai depedente de droguri si alcol. Nu te sfatuiesc sa faci asta. Poate nu iti afecteaza cresterea, dar sigur afecteaza altceva. Esti inca micuta. Sper ca nu tea deranjat raspunsul meu, dar e doar parerea mea, nimic mai mult.

| mady04 a răspuns:

Cu siguranta nu iti afecteaza cresterea si iti mai zic ceva daca tii acest "tratament" nu inseamna ca trebuie sa mananci orice. De fapt asta este doar ceva ce te face sa slabesti mai repede, insa la varsta ta e mai complicat cu dietele...