| LoveForShania a întrebat:

Daca vrei sa arati cool machiajul ar trebui sa se asorteze cu imbracamintea care o porti in momentul respectiv?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu neaparat.winkingMacheaza-te cu orice culoare care tie iti sta bine. Daca esti imbracata in galben si tie nu ti se potriveste culoarea aia pentru ochii e mai bine sa te machezi cu o alta culoare care sa ti se potriveasca.happy

11 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Ar fi fain sa-ti stea bine cu orice culuoare de machiaj, dar din pacate nu este asa. De preferat este sa te machezi cu asortat cu hainele, daca de ex nu-ti sta bine cu rosu, albastru, galben s. m. d macheaza-te ceva mai natural. Doar nu vrei sa arati ca o sorcova?

| andreea_8479 a răspuns:

Eu cred ca nu este neaparat asa important.trebuie sa t machezi cu ceva care sa iti stea bine in primul rand

auran
| auran a răspuns:

Nu neaparat, dar este de dorit acest lucru

cami
| cami a răspuns:

Nu neaparat...ar trebui mai degraba sa se asorteze cu tunsoarea, culoarea ochilor, stilul tau, si mda, pana da urma si vestimentatia.happy

| Elly4all a răspuns:

Buna...eu una nu cred a trebuie sa fi cool dupa felul in care te imbraci sau te machezi, comoprti.cool te simti tu in interiorul sufletului tau.cand sti ca arati bine si pe dinauntru si pe dinafara.winking.
dar o sa-ti raspund la intrebare da in acest moment asa se poarta daca esti machiata intr-o anumita culoare trebuie sa te imbracicam pe acolowinking. dar eu iti zic sa te imbraci cat mai comod
ByehappyElly

| Andreea_7493 a răspuns:

Da, cu toate ca uneori se poate potrivi de minune cu imbracamintea si fara se se asorteze.tongue Depinde... :p

| Tommy a răspuns:

Absolut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nub, machiaju trebuie sa se potriveasca cu ochii tai si sa te reprezinte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una sunt de parere ca nusad... ceva depinde si de culoare ochilor si a tenului.winking

| maryposa a răspuns:

Nu neaparat.........depinde si ce iti place sau ce te avantajeaza pe tine

| divutza a răspuns:

Da

Întrebări similare