La maturitate ai sa-ti doresti sa ai toate problemele rezolvate.
Cand devii independent nu prea mai ai rabdare cu nimic, ai vrea sa rezolvi totul cat mai repede, si o sa regreti timpul pierdut in copilarie.
Plus ca, dintii nu cred ca se pot indrepta la orice varsta. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. E plin de fete cu aparat, prin licee.
Fa-ti curaj, si pune-l acum.
Dantura ofera si spune despre aspectul unei persoane multe si este importanta in orice perioada a vietii. Nu exista faptul ca daca esti copil poti sa-ti bati joc de ea...
Buna!
Dantura frumoasa e importanta pentru tine insati, in orice moment al vietii, atunci cand zambesti. Daca ai o dantura frumoasa, ingrijita, cu dinti albi si stralucitori vei fi mult mai increzatoare in tine atunci cand zambesti si cand razi.Nu conteaza varsta, increderea/complexele de dantura vor fi aceleasi, fie ca ai 16 ani, fie ca ai 40.Sincer,desi eu am doar 18 ani, am o,, mica lucrare" in fata la 2 dinti. Dantura mea nu e prea alba, nici cine stie ce minunata.cel putin cea de sus.De cand am fost mica am avut probleme sus, se ingalbeneau, se cariau.Am avut zeci de vizite si milioane cheltuite pe la stomatologi, fara sa exagerez, am avut vizite pana la varsta asta cat altii pana la 50. Doar dantura de sus mi-a cauzat cele mai multe probleme,nimic altceva, in schimb cea de jos, no problem, drepti, albi.Nu imi explic, si sus si jos ma spal la fel, ii ingrijesc la fel, asta eI.Intentionez sa imi fac lucrare pe toti dintii de sus.
Imi cer scuze daca te-am plictisit cu,, povestea mea", dar a trebuit sa ti-o spun pentru a putea continua.Eu,avand asa de mica, sunt obisnuita.La gradinita si in clasele primare, pana la 12 ani cand mi-am facut la cei 2 dinti,, lucrare" si a mai reparat putin aspectul, am fost si eu luata peste picior de multe ori.De atunci ma simt mai bine, nu a mai facut nimeni nici o observatia la adresa danturii mele.Eu ma simt bine oricum, zambesc, rad, nu tin cont.La urma urmei asta e, nu e chiar dezastru, si sunt ingrijita.Nu toti avem dinti frumosi, altii ii au strambi, altii galbeni, asta e ce sa faci? Din fericire, exista multe metode in ziua de azi.Totul consta in a avea bani pentru astfel de tratamente de infrumusetare la stomatolog pentru a o data ajunsa acolo iti mai gaseste si altele..in functie de problema o poti rezolva,nu trebuie sa fii complexata. Daca sunt strambi, poarta aparat dentar, nu trebuie sa te simti jenata, mai bine acum decat niciodata nu? suporti 1, 2, 3 ani si aia e. Daca sunt galbeni iti fai detartraj, nu e asa scump.E important sa mergi macar o data la stomatolog pe an, daca nu de 2 ori,pentru a trata problemele din timp, si sa nu se agraveze. Unii au probleme, au dintii mai sensibili(cum sunt eu) si e chiar necesar, altii trec ani fara sa aiba ceva. Oricum, igiena si ingrijirea corespunzatoare ajuta:spalatul de minim de 2 ori pe zi pe dinti cu o pasta de calitate,folosirea apei de gura, atei detare, reducerea tigarilor/lasatul de fumat.
Daca nu esti nici decum multumita, asta e, daca ai 18 ani si ai bani, iti faci lucrare.Nici nu vor parea ca nu sunt dintii tai, ba chiar arata mai bine.Mama are, o verisoara si cateva prietene..nu e un capat de lume, ba chiar e o moda printre vedete, mai ales pe la Hollywood.Acum 6 ani maicamea a dat in jur de 25 de milioane(in bani vechi) fiindca a ales un material mai ieftin(dar si acum e in stare foarte buna si nu i-a cauzat probleme), dar preturile le gasesti pana la cateva mii de euro.
La mine e vorba doar de purtatul unui aparat dentar, am 2 dinti din fata strambi si cam atat. Ma gandeam sa nu fie prea tarziu daca o sa-mi pun la 17 ani, acum am 15.
Multumesc pentru raspunsul detaliat
Dar de ce sa iti pui la 17 ani daca poti acum? Cu cat mai devreme, cu atat mai bine. Daca il pui acum, poate la 17 scapi de el.Nu va fi nici atunci tarziu.
Dantura e importanta la orice varsta si in orice moment. Asta daca conteaza si pentru tine.
SuntPrezent13 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ejwihss întreabă: