| Emily00 a întrebat:

Dar cum as putea eu sa scap de cosuri? CAre e cea mai buna creema sau ce anume sa folosesc?

14 răspunsuri:
| clau123 a răspuns:

Foloseste ZINERIT si eu am avut multe cosuri si am scapat de ele incearca si tu

| corsaleroberta a răspuns:

Foloseste produsele de la avon din gama clear and skin ...sunt foarte bune!

| kastumm a răspuns:

Cremele fac mai rau pentru piele pielea se ingrasa si pina la sfirsit toto ramii cu cosuri. EU am incercat Zineryt Te dai cu el pe cos timpd e 2 zile cosul se usuca si e deajus o stringere si cade murdaria. Nu rammin semne

| MenInShadow a răspuns:

Te dai pe fata cu ceau de galbenele... e foarte bun pe mine m-a ajutat.

| Rebecca a răspuns:

Nu cumpara nici un de crema iubita. O sa iti ingrase tenul si mai mult. Tine minte ca de fiecare data cand intri in baie sa te speli pe fata cu apa si sapun. Spala-te cat mai des posibil. Cumpara faina de malai, nu foarte fina (Cu boabele alea mai mari) si freaca usor tenul cu ea seara, apoi clateste. Daca iti ramane tenul prea uscat, aplica PUTINA crema hidratanta (eu prefer nivea). In 2 saptamani scapi garantat de cosuri :*. Bafta

| bossuu31 a răspuns:

Foloseste pure skin e o solutie albastra ca un gel de dus o poti comanda de la AVON.Este foarte eficienta te asigur! funda?

| zoomumba a răspuns:

Ti-as recomanda mai multe lucruri dar ma rezum la unul foarte bun si foarte ieftin

el este urmatorul:
se numeste
SKIN CONTROL este de la elimplant si este foarte bun
elimina cosurile dar si alte imperfectiuni ale chipului
contine ARBORE DE CEAI,LEMONGRAS SI ACID SALICILIC


aceasta crema ste special formulata cu ingrediente active naturale care elimina cosurile,inchid porii, si hidrateaza eficient tenul, prevenind iritatile!



ESTE IEFTINA SI O GSESTI MAI PE TOT LOCUL LA FARMACII TINE MULT SI E NATURALA



tio recomand cu incredere

| HappyCandy a răspuns:

Acneea este o problema a tenului, care se manifesta prin pori inflamati, cosuri, puncte albe si puncte negre si chiar noduli care pot aparea la nivelul tenului, al gatului, al pieptului sau al spatelui.

Desi nu este o afectiune periculoasa, acneea poate avea repercursiuni la nivel psihic, cauzand o stare de jena, anxietate, uneori chiar depresie si izolare. Aceasta poate perturba viata sociala a persoanelor afectate.


Cauzele aparitiei acneei

Acneea apare de obicei la adolescenti ca urmare a activitatii hormonale intense specifice pubertatii. Ea poate afecta, insa, orice persoana intre 10 si 40 de ani. In cazul adultilor, cosurile apar din cauza hipersecretiei glandelor sebacee. Alte cauze ale acneei pot fi: factorii ereditari, stresul, bacterii la nivelul porilor, steroizii anabolizanti, alimentatia defectuoasa, produsele cosmetice nepotrivite, medicatia antidepresiva sau alte medicamente care contin clor, bromuri sau iod.

Prevenirea acneei

In primul rand este nevoie de o igiena corespunzatoare. Tenul, indiferent ca este afectat sau nu de acnee, trebuie curatat si spalat zilnic, dimineata si seara. De asemenea, demachierea si tonifierea sunt pasi foarte importanti in ingrijirea pielii. Si lotiunile antibacteriene si mastile pentru ten gras suntrecomandate in prevenirea si tratarea acestei probleme estetice.

Regim alimentar

Acneea poate sa apara si din cauza alimentatiei asa ca este recomandat sa ai in vedere urmatoarele reguli:

Consuma fructe si legume – telina, morcovul, rosiile, lamaile, portocalele, sucurile din legume si fructe, urzicile, salata, ceapa si usturoiul iti vor detoxifia organismul, lucru care va fi vizibil si la exterior. De asemenea, medicii recomanda persoanelor care au acnee sa consume paine integrala, cereale integrale si carne de peste.

Evita ciocolata, cafeaua, tutunul, alcoolul, bauturile acidulate, mancarurile tip fast-food, condimentele si chipsurile. De asemenea, persoanelor care sunt predispuse la acnee le este recomandat sa stea departe de lactate grase, prajeli, dulciuri, grasimi, maioneza, smantana, branzeturi grase.

Tratarea acneei

Daca ai un ten acneic trebuie sa ceri imediat ajutorul unui dermatolog. In urma unei consultatii si a unor analize, doctorul iti va prescrie un tratament specific nevoilor tale. Totusi, pe langa medicatia propusa de medicul dermatolog, poti recurge la careva solutii naturiste:

Tratament cu lamaie

Lamaia este un fruct bogat in agenti detoxifianti. Aceasta are rolul de purifica tenul si de a accelera uscarea cosurilor. Instructiuni de folosire: taie o felie de lamaie si da-te cu ea pe piele timp de 1 – 2 minute. Las-o apoi sa actioneze inca 15 minute (incearca sa ingnori senzatia de mancarime) si clateste cu apa calduta. Repeta tratamentul de doua ori pe zi.

Tratament cu albus de ou

Sparge un ou si separa albusul de galbenus. Bate albsusul, intinde-l pe fata, lasa-l sa actioneze timp de 20 de minute. Indeparteaza masca apoi cu apa calduta. Albusul are rolul de a inchide porii si de a indeparta grasimile si impuritatile.

Tratament cu castraveti

Da pe razatoarea fina un castravete si maseaza-ti apoi tenul cu pasta obtinuta. Daca ai rabdare, poti chiar sa aplici masca pe zona afectata si sa o lasi sa actioneze timp de 15 minute
Dar din creme cea mai buna din cite le stiu e Zinerit

| Dragosh123 a răspuns:

Cosurie nu ai ce sa le faci pentru ca asa e varstahappy.Dar un bun remediu ca sa iti apara mai rar e sa te speli pe fata cu sapun dave zilnic si iti garantez ca o sa ai fata fina si fara cosuri si in cazul in care apare vreoun cos si vrei sa dispara pisezi o aspirina si cu putina apa te dai pe zona respectiva si a 2 zi nu o sa mai ai nimichappy Sper sa-ti fi fost de ajutorhappy :*

| Noctzia a răspuns:

Eu zic zic o metoda care este foarte buna pe mine chiar m-a ajutat si eu sunt o fata care e plina de cosuri pe fata. Deci pui la fiert niste ceai de pelin si dupa il pui intr-un vas si stai cu fata in aburii care ies de la ceai(tine un prosop deasupra capului ca sa fie aburii mai desi) si dupa iti storci punctele negre si cosurile. Sper sa te ajute si pe tine.

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Poti sa folosesti:
-de la AVON, sunt niste produse CLEAR&SKIN, pentru cosuri, pct negre, scrie la fiecare pentru ce.
-sa-ti faci masaj minim 10 minute pe zi cu ulei de măsline, cu cremă de gălbenele sau alte creme naturiste. Înainte de masaj iti faci ceai de gălbenele şi muşeţel, stai în abur cât rezisti (nu extrem de mult) după care cu o dischetă înmuiată în ceai îti stregi faţa de câteva ori, urmeaza gomajul, după care faci masajul.
-ulei de măsline amestecat cu ulei de migdale şi ulei de sâmburi de struguri(se găsesc la magazinele naturiste), le amesteci pe toate trei într-o sticluţă din plastic în care adaugi câteva petale de gălbenele, flori de salcâm şi de muşeţel.=>si faci masaj cu ele
-Faina de ovaz, cu un continut bogat de vitamine, absoarbe excesul de sebum din piele. Iata cum se foloseste:


Masca cu ou, ovaz si lamaie
Daca ai tenul gras, iti oferim o reteta simpla si usor de preparat.
Se ia un ou proaspat, din care se extrage albusul. Cu un mixer, transforma albusul in spuma. Pe masura ce amesteci, incorporezi treptat o lingurita de lamaie si doua de tarate de ovaz.
Dupa ce ai amestecat uniform, intinzi pe tenul curat masca obtinuta. O lasi sa actoneze 10 minute, apoi o inmoi cu o compresa calduta si o indepartezi cu apa rece.
Foloseste aceasta masca cel putin o data pe saptamana.

Masca de ovaz, galbenele si salvie
O masca eficienta este urmatoarea: ia cate o lingurita de petale de galbenele, salvie si albastrele. Toarna peste amestec apa fierbinte (200 ml). Pune un capac ermetic sau o farfurioara peste vas si lasa la infuzat. Strecoara infuzia obtinuta. O parte din infuzie se amesteca cu doua linguri de faina de ovaz ce se presara treptat.
Masca obtinuta se aplica pe fata, se lasa 15-20 minute. O speli cu infuzia din plante ramasa.Clatesti cu apa rece.
-Masca cu ovaz, albus si miere
Doua albusuri nebatute se amesteca bine cu 30 g de miere si o lingura de ulei de migdale. Dupa ce se obtine o pasta omogena, se adauga doua linguri de faina de ovaz. Masca se aplica pe tenul curat si uscat si se lasa 20 de minute. Se indeparteaza cu o compresa calduta si apoi cu apa rece.

SUCCES :* pare mult de citit da nu'i chiar asasmug pe mine m'a scapat de cosuri fiecare tratament.:*

| 10011993 a răspuns:

Buna, poti incepe prin a spala cu sapun cu sulf zona respectiva, apoi dupa cateva saptamani adauga la aceasta metoda de igiena si ungerea zonei respective cu crema de galbenele( asta daca te speli seara) sau gel matifiant de la Nivea( daca te speli dimineata), dupa inca o saptamana in fiecare dimineata trebuie inghitita o bucata de marimea unei nuci de drojdie de bere! iar la o luna de la inceperea tratamentului ai putea sa mergi la cosmeticiana sa-ti scoata comedoanele ramase( sau poti ruga pe cineva sa faca asta, in conditii de maxima igiena)! fa acest tratament in jur de 3 luni si vei scapa de cosuri cu siguranta:*

| Miina a răspuns:

Buna.
Eu am folosit aproape de toate, dar nimic nu a mers. Zilele trecute mi-am facut "o masca" cu aspirina si se vad diferentele.
Poti sa o faci cu miere sau doar cu apa.
La doua pastile de aspirina pui 2 linguri de apa si amesteci bine apoi cu un buretel iti masezi pe fata.
Sper ca te-am ajutat. Fuunda?puppy dog eyes.

NOname
| NOname a răspuns:

Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30-35 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutat/a sa alegi unul potrivit tipului tau de ten.
Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
Succes! Numai bine!