Emma deoarece lor le trebuia un model tanar nu pe cineva de 25 de ani sau cat avea Madalina oricum era prea batrana sa fi model trebuie sa ai cam 16-20 de ani ( parerea mea) Emma e numai potrivita... sunt bucuroasa pentru ea ca a castigat si nu stiu dc toate si toti spuneau ca e copilaroasa la 16 ani cum vrea sa fie ca una de 30 de ani sau nu stiu ma rog BRAVO ei ca a castigat si eu tot ea vroiam sa castige de la inceputul emisinii! fundita ?=]]
Emma desigur
am tinut cu ea din prima clipa pentru ca avea chipul ala de copil
pe parcurs s-a maturizat si a devenit profesionista :X
http://www.google.ro/......tp?/imgres
:X
ultima poza
Buna @DulcikPapusik!
Dupa parerea mea si madalina e de apreciat ca la varsta ei a ajuns pana in finala dar emma are tot viitorul in fata
Madalina era prea batrana iar peste 4 ani cat era contractul deja era baba si nu o mai vroia nimeni
+ ca emma parea asa inocenta
Emma pentru ca ei vruiau o fata naturala,Madalina avea sanii siliconati,injura si o doamna stilata nu injura,Emma e si mai tanara, Madalina e batrana si Emma e si mai draguta, mai naturala.La varsta ei nu mi se pare ca e fitoasa, doar isi spunea parerea.Dar oricum Emma a castigat! URA! URA!
Emma loGikk`:) Uiite Madalina A aparut`intr.o manea http://www.youtube.com/watch?v=O-3kWIoGtrY ...pff.:) fundha plz ca ti-am aratat maneaua in care a aparut madalina
Emma ! Din primul moment in care am vazut'o am sperat ca ea sa castige! Poate ca are micile ei scapari, dar este foarte frumoasa si naturala!
Adica Madalina avea silicoane iar daca ati urmarit emisiunea ar fi trebuit sa vedeti momentul in care Liviu Ionescu a intreabat'o daca ar renunta la silicoane iar ea a zis ca nu si in plus e prea batrana sa inceapa cariera de model la 25 de ani pentru ca peste 4 ani, la 29 de ani nu cred ca ar fi avut prea mari sanse spre deosebire de Emma care la 20 de ani va fi un model profesionist [nu ca Madalina nu ar fi fost dar la 25 de ani e cam tarziu sa iti incepi cariera de model, i-a spus'o si desingerul francez] oricum, o felicit pe Madalina pentru ca a ajuns pana in finala![ nu vreau sa fiu rautacioasa, e doar punctul meu de vedere!]
Bravo Emma!
Fundaa? o3
Si eu Emma...Madalina e antipatica si nu-mi place deloc. Nici Emma nu e cine stie ce dar e mult mai draguta decat celelalte, parerea mea.
Emma deoarece este foarte simpatica, iar Madalina foarte antipatica, si in plus, Madalina avea implanturi si era "batrana" pentru acest post de "next top model" peste 2 sau 3 ani cred ca ar fi fost uitata.
P.S.:Madalina avea riduri.
AnonimaCuSentimente întreabă:
selly_9145 întreabă: