| Andreee a întrebat:

Dati`mi cateva ex. de exercitii fizice, pe care le-as putea face, am 12 ani.
De la un timp ma simt ciudat, am impresia ca m`am ingrasat.straight face
Fundaa.love struck

Răspuns Câştigător
| Ștef_6990 a răspuns:

Ai impresia sau așa e? Poate ești anorexică, adica ai repulsie de mâncare și consideri că ești grasă, deși nu ești.

Ca exerciții pentru tine ți-aș recomanda mult abdomen. Îți recomand acest exercițiu, dar trebuie să ai voință și să începi ușor, să lucrezi 50% din cât lucrează ei la început, iar apoi să crești treptat:
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
Nu îți recomand flotări dacă ai sâni la vârsta ta, ci fluturări cu gantere pentru piept. Succes!

6 răspunsuri:
| Madalichka a răspuns:

Depinde si de zonele in care ti se pare ca te-ai ingrasat, sunt diverse tipuri de exercitii in functie de ele.
In rest, incearca sa mananci sanatoswinking Dar nici nu te infometa.

| Dreamy a răspuns:

INcearca flotarile si genoflexiunile...eu am scapat de burtica cu elebig grin

| shhadow a răspuns:

Calaritul

Calorii arse - intre 200 si 600/h

Cu toate ca nu este atat de la indemana pentru oricine, precum celelalte exercitii propuse, m-am gandit sa includ totusi si calaritul pe aceasta lista, chiar daca ar fi mai degraba o activitate de weekend. Calaritul iti imbunatateste postura, iti tonifica abdomenul, picioarele si coapsele si te ajuta sa scapi de calorii intr-un mod foarte placut. Este drept, echitatia este un sport nobil si costa ceva mai mult decat un abonament la sala, dar daca ai timp si posibilitate financiara, iti recomand sa incerci acest sport macar o data!

Stai in fata scaunului de la birou cu picioarele departate la nivelul umerilor. Indoaie-ti genunchii ca si cum ai sta pe scaun si mentine-ti echilibrul pe calcaie. Cand picioarele tale formeaza un unghi de 90 de grade, ridica-te incet in pozitia initiala.

Acesta reprezinta o alegere buna ca modalitate de miscare mai ales pentru ca poate fi practicat aproape oriunde si oricand (la mall, pe strada, etc. si in orice anotimp).

Tehnicile de respiratie din yoga pot fi la fel de eficiente ca si efortul fizic sau stretchingul (intinderile) in a alina o durere cronica. Insa yoga presupune si miscari solicitante pentru coloana vertebrala si unele incheieturi, astfel ca exista si riscul unor vatamari. De aceea este esential sa nu faci decat ce simti ca iti permite corpul, fara sa fortezi.

| Paul_2929 a răspuns:

Abdomene...ar fi bine daca ai o sala de exercitii fizice pe langa tine sa iti faci un program acolo... ei te ajuta si iti zic ce exercitii fizice poti face la varsta ta daca esti fata.
dar eu iti recomand abdomenetongue
Funda?happypuppy dog eyes

| FlaviaaXoxo_1740 a răspuns:

Pai depinde si de ce zone... Daca ti se pare ca ti- crescut 'burta' abdomene multee. Daca ai impresia ca picioarele sunt mai groase eu ti-as recomanda sa alergi. Dar acum, mai nou pentru unii este o rusine sa alergi.

Si eu am iesit afara si am inceput sa alerg si am vazut reultatele.(Foarte bunee)...laughing