| Sabb_3028 a întrebat:

Dati-mi niste idei cum sa imi prind parul la scoala. Precizez ca am parul ca si aceasta fata : http://generatia-x.ro/wp-content/uploads/2010/09/freze-e mo-fete1.jpg, si sunt creata. Cine-mi da cele mai multe idei primeste funda.

Răspuns Câştigător
| SkateStyle a răspuns:

Pai...eu am parul lung dar cret un pic de tot. si mi-l prind in toate felurile (incearca si priveste-te in oglinda daca iti place incerca asa cum te potrivesti mai bine) exemple: coada (spate, dreapta, stanga...impletita despletita/ codite impletite despletite) coc(ridicat, jos, incretit etc.) foloseste agrafe pentru ai da o imagine mai speciala > exista niste clame aparute de ceva vreme si nu costa deloc mult le poti gasi oriunde dar sunt mai ieftine daca sunt luate dintr-un anumit loc si pus la vanzare.mrg sper sa iau funda, poti sa-mi dai o poza cu tine la id: laurik_mik11 (nu accept alti utilizatori necunoscuti) si poate am o parere mai buna! sper ca ti-am fost de ajutor! sunt noua si vreau si eu funda:X mersi mult si cpl de rasp. Bafta!

2 răspunsuri:
| wanna14 a răspuns:

Pai.
Poti sa ti.l indrepti si sa ti.l prinzi intr.o coada si sa iti lasi 2 suvite p.afara.

| iepurash_2138 a răspuns:

Vezi cum faci...dar vezi sa fie ceva cit mai sexi.ok?