Multi inainte (mamei tale)!
Cel mai sigur ar fi, ca sa nu ii cumperi ceva ce nu ii place, sa mergeti amandoua la cumparatori, iar ea isi va alege! Ce ar putea si mai frumos decat o zi Mama-Fiica, in care mergeti in parc, la cofetarie, la pizza, si la mall ( sau alte magazine de unde cumperi haine )! Poti sa o faci sa uite de griji si de varsta pe care a implinit-o, distrandu-va si facand-o sa se simta ca la 20 de ani! Asta e parerea mea...Iar in dimineata respectiva, cand e ziua ei, o poti surprinde cu un mic de jun facut de tine ( sau comandat ce mai condeaza ) si un buchet de flori ( florile ei preferate ) + o felicitare in care sa ii marturisesti cat de mult o iubesti si sa ii multumesti pentru ca fara ia nu ai fi existat si fiind ca ea a avut grija de tine, te-a crescut atata timp si te-a iubit si te iubeste necontenit, fiindu-ti mereu alaturi si mangaindu-ti, vindecandu-ti ranile de pe suflet...MAMA ar trebui sa fie "cea mai buna prietena a ta " asa ca nu ezita sa ii spui cat de mult o iubesti, mai ales cu ocazia acestei zile atat de importantain viata sa.
Si mama implineste 44 de ani dar in septembrie si inca nu m-am hotarat ce sa iau.As putea sa-i fac ceva personalizat, o perna cu o poza cu toata familia si un mesaj; sau as putea sa-i iau un parfum sau un lantisor de aur, depinde de posibilitatile fiecaruia, si un buchet cu 44 de trandafiri, exista ata de multe idei de cadouri dar nu cred ca astea sunt cele mai importante! Conteaza mesajul pe care il transmiti in acea zi speciala ei!
Poti sa ii faci un tablou la real pe panza cu o fotaografie de familie. sigur se va bucura.Ori poti sa ii iei un set de bijuteri din pietre semi pretioase nu sunt scumpe intre 30 si 300 de lei. cauta pe net
Pai as vrea sa te ajut dar nu o cunosc pe mama ta. Nu stiu ce ii place. Gandeste-te ce ii place in materie de muzica(daca asculta), haine, accesorii. Gandeste-te poate vreodata ti-a spus "As vrea sa am " sau "imi doresc". Poate si-ar dori un tort facut de tine. Dar nu uita orice cadou i-ai lua va aprecia cel mai mult faptul ca te-ai gandit la ea si ca ai pus suflet.
Iti recomand sa te uiti mai intai in dulapul ei si sa te uiti la marimea hainelor care le poarta. Retine-o, pentru ca daca gasesti dulapul ei plictisitor, ar fi bine sa-i reinnoiesti garderoba cu un tricou galben sau o esarfa albastra pe care sa aiba la ce sa o asorteze. Daca vrei, cumpara-i o prajitura sau fai-o chiar tu! Va fi mult mai fericita decat daca ii cumperi ceva! Daca le are cu cosmeticele, iti recomand sa-i prepari un ruj dupa retetea urmatoare:
50 grame vaselina+40 grame culoarea ei preferata de fard de ochi (pui 40 de gr direct din fard)+o lingurita cu care amesteci.
Nu stiu exact cantitatile, pune si tu pana se face ca o pasta usor de intins pe buze, ca balsamul de buze. Mixeaza amestecul pana devine omogen. Ureaza-i la multi ani mamei tale din partea mea!
Salut. poti sa ii cumperi o haina, sa ii faci un album mai deosebit cu poze cu voi incepand de cand erai mica si pana acum, sau daca nu o rama foto tot asa, un set de bijuterii sau daca e prea scump o singura bijuterie, o carte daca obisnuieste sa citeasca, un set de cafea sau ceai, sau cel mai practic, o zi in care sa se simta ca o regina, adica sa faci tu totul in locul ei. si bineinteles, lista mai poate continua.
Eu as merge pe un cadou personalizat. In functie de buget, ii poti lua:
- o cana personalizata https://s.zumzi.com/zp/5/6/56e07f932e8e58366e938d970ee49965_1_large.jpg;
- un portret personalizat http://images1.piata-az.ro/resized/1948008/1200_1200_preserve.jpg;
- sau o ministatueta personalizata http://www.minimecraft.ro/42-thickbox_default/fericit.jpg...
Ar merge un pandantiv dragut ceva.
I-am luat eu mamei de pe https://aivrea.ro. Au bijuterii super ok la preturi super decente.
Eu zic sa o intrebi culoarea preferata, floarea preferata si sa ii iei un buchet de flori in care sa pui o poza cu toti membrii familiei(in afara de ea)si o felicitare sau un cadou cum ar fi un album foto cu poze cu ea si familia! Incearca poate o sa-i placa!
*Nu-i da unelte pentru bucatarie!
Ii poti face o poza mare cu toata familia voastra sau un buchet cu 43 trandafiri rosii si unul alb.)Sau o cina cu toata familia
Poti de exemplu sa ii cumperi in primul rand cu 22 de ani
(22 pentru ca 22 X 2 =44)
Apoi un buchet de flori si poti sa ii faci cel mai bine tu ceva! Cadourile "facute de tine" sunt mult mai pretuite decat cele cumparate! Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?
Pentru diverse evenimente recomand platourile din lemn masiv de la straşnic www.strasnichandcrafted.ro
Pentru sărbători Straşnice!
Desi ai pus intrebarea in luna mai si cred ca a trecut de ceva vreme ziua mamei tale cred in continuare ca raspunsul meu ar putea ajuta pe ceilalti in cautarea unor idei de cadou pentru femei sau ca in cazul tau un cadou pentru mama. Recomand Cutia cu frumusete de la Cadoul Mov. Este un pachet de servicii de infrumusetare la saloane alese. Eu m-am bucurat de acest cadou in luna septembrie cand l-am primit cadou de la un coleg de birou. Ce mi-a placut cel mai mult la acest cadou este ca senzatia de curiozitate s-a mentinut chiar si dupa deschiderea cutiei. Nu intelegeam ce am primit. Mi-a luat cateva minute bune sa cinesc in catalog in ce consta mai exact acest cadou. Eu trebuia sa aleg servicii de infrumusetare apoi mergeam la salon si plateam cu cardurile primite. M-am bucurat foarte mult de acest cadou acesta este si motivul pe care il recomand. Pana acum toti prietenii mi-au multumit pentru aceasta recomandare. Puteti afla mai multe de aici: http://www.cadoulmov.ro/
Daca poarta bijuterii, sigur se va bucura de una din argint
pe www.silverstories.ro gasesti bijuterii in cutiute cu mesaj personalizat pentru mama, iubita, prietena, etc
Alex10092003 întreabă: