Sa inteleg ...ca ai 22 ani!
pai la varsta asta nu se mai poate vb de pubertate, cred ca mai bine te duci la un dermatolog! ca ceva sigur nu e "la locul lui"!
pana atunci... evita sa le atingi (sa le storci!)le poti infecta si mai tare, spala-te cu neutrogena visiblyclear, macar o data pe zi (de preferinta seara!), fa-ti ceai de musetel pune-l intr-un lighean acoperati capul cu un prosop si stai deasupra aburilor macar 10 min, iar dupa aceea stergeti fata cu o bucata de vata sau pansament!
dar sa nu uiti sa mergi la dermatologie... poate iti da vreun antibiotic (crema)!
Produse de mare cum ar fi creme si lotiuni naturale de alge de mare sunt fff bune am auzit.
Ai grija cu alimentatia, grasimea si dulciurile nu sint bune.
Te poti spala pe fata cu tarite de griu, le gasesti la piata si sint ieftine. Mai cauta retete naturiste pe net, sigur gasesti!
Sa stii ca nu e tragic sa ai cosuri. Cu virsta trece. Daca tu consideri ca trebuie, du-te la un dermatolog.
Bafta!
Eu am scapat de cosuri folosind lotiune tonica din plante acum depinde de ten dar consider ca produsele naturale sunt cele mai bune
Eu folosesc o crema cu eritroagnol...
am dat pe ea doar 8 lei dar pot spune ca e perfecta
usuca cosurie apoi dispar!
eu imi dau seara iar dimineata dispar!
Cere-i medicului tau o trimitere la institutul Cantacuzino, pe chei.Acolo iti recolteaza dintr-un cos si iti prepara ei vaccinul. E sigur, nu o sa crezi ce piele o sa ai.Pana atunci freaca zilnic fata cu tarate de grau pe pielea umeda, foarte bine curata si sunt foarte ieftine.De asemeni ai grija cu ce cosmetice dai pe fata, sa fie potrivite pentru tenul tau
Din pacate si eu am problema cu cosurile...eu imi fac cam de doua ori pe saptamana o masca din argila si lapte(are si efect hidratant, nu numai iti curata tenul). Ma spal zilnic pe fata cu sapun cu sulf(il gasesti la farmacie) si am auzit ca e buna si o masca cu miere si malai, pe care o lasi 10 min sa actioneze si apoi o indeartezi cu apa calduta... Aaaaaaaa, si am auzit ca fructele bogate in vitamina e(nucile, migdalele) ajuta la disparitia cosurilor.Ar mai fi bine sa incerci si infuzie cu musetel... Sper sa-ti fie de ajutor sfaturile mele...
Pai eu iti spun sa eviti sa ii scurgi si poti sa iti faci o masca care sa contina lapte dulce nefiert, urina, miere de albine, suc de lamaie si sare! crede-ma am avut si eu multe cosuri dar prin masca aceasta dupa 2 ore nu mai avem nici un cos (dupa ce aplici masca stai 120 minute cu ea pe fata si o sa vezi un miracol)