| allyce a întrebat:

Dati-mi va rog niste diete de slabit repede dau fundita.

14 răspunsuri:
| miauu a răspuns:

Nu manca dulciuri
manca salate legume
mancaruri mai crude fierte
fara grasimi fara sare zahar
nu manca dupa ora 6.
fa-ti suc natural in casa
cat mai natural
nu tine o dieta anume ca va fi rau dupa...
o sa ai probleme cu stomacu

bafta scumpa:*

| robyroby a răspuns:

Sport !

| MikyMi a răspuns:

1. Mult sport!
2. Mananca sanatos, de toate cate un pic!
3. Nu manca seara tarziu!
4. Sa nu sari peste micul dejun!
5. Si din nou mult, mult sport! Multe exercitii. abdomene, alearga mult,. etc.
Bafta!

| Bishop a răspuns:

South Beach
Cum functioneaza?

Dieta se intinde pe o perioada de timp mai indelungata. Pentru cele mai bune rezultate, perseverenta va fi arma dumneavoastra cea mai buna. In primele 14 zile, nu veti avea voie sa consumati paine, orez, cartofi, paste fainoase, produse de patiserie sau cofetarie. Nici macar fructe! Nu veti manca bomboane, prajituri, biscuiti, inghetata sau zahar. Nici bere sau orice alta bautura alcoolica.

Alimente permise

• Carne - de vaca, de vitel, carne de pui (piept), peste
• Branza dietetica, cu continut redus de grasimi
• Nuci si arahide
• Oua (nelimitat, cu exceptia cazului in care iti sunt interzise de medic).
• Tofu (branza de soia)
• Legume si verdeturi: sparanghel, fasole verde, broccoli, varza, conopida, telina, castraveti, vinete, salata verde, ciuperci, spanac, napi, gulii, dovlecei, fasole boabe, mazare, linte, naut, castane, rosii (maximum o rosie pe zi)
• Grasimi: ulei de masline

Dupa doua saptamani, veti incepe sa reintroduceti carbohidratii in alimentatie. Puteti incepe sa mancati intai cereale integrale, apoi paine neagra, insa treptat si cu atentie, ca sa evitati dezechilibrarea metabolismului.

Faza a treia inseamna o alimentatie sanatoasa, dupa regulile pe care le-ati invatat deja.

In cazul in care va doriti ca transformarea dumneavoastra sa fie radicala, si aici ne referim atat la scaderea in kilograme cat si la un tonus mai bun al pielii, atunci aceasta dieta trebuie completata cu mult sport, masaj in fiecare zi dupa dus si consumul a multe lichide.
SURSA:GOOGLE! Sti, nu crezi ca era mai simplu sa scrii pe google dieta de slabit? Sau regim de slabit? raised eyebrows

| L a răspuns:

Nu te chinui cu dietele, mai bine fa mult sport, bea lichide multe, renunta complet la dulciuri, fainoase, paine. Incearca sa mananci fructe, legume, carne alba fiarta sau gratar.Bafta :*

| gigiro a răspuns:

Tot ce se face repede in materie de slabit(si nu numai), nu dureaza, si de asemenea nu este indicat deoarece se pune la loc totul foarte repede. Eu cand aud de retete de slabit, ma cuprinde ...nu stiu ce. Intr-adevar e boala secolului. Dar imi vine repede in minte, vorba unui foarte mare profesor universitar, director de spital, autor al multor si valoroase lucrari de specialitate - de ce nimeni din lagarele de concentrare, nu a fost obez? Nu vreau sa fiu rautacioasa, am si eu mici probleme de genul asta, dar cu timpul m-am convins ca are dreptate. Probat de mine de-a lungul timpului a fost urmatorul program de viata:sculat foarte de dimineata, foarte mare activitate de dimineata si pe parcursul zilei(fizice, ma refer), chiar putin dans daca mai aveam rezerve si dupa vreo12-14 ore de activitate, nu mai putem sa mananc nimic.Ai sa ma intrebi daca in lagare detinutii faceau efort:nu, nu faceau, dar nici nu mancau, eventual o coaja de paine. Daca mi se face foame, manac foarte multe fructe, salate, lactate degresate si in general putin-sa nu ai senzatia ca ai mancat de te-ai umflat. Cu mine, a tinut, sa vedem de saptamana viitoare ca intru la cura.Bafta.

| alexflor87 a răspuns:

Eu am tinut cura disociata.Am slabit in 9 zile 5 kg. Se tine 3 zile numai cu carne(de pui, peste sau vita)la gratar sau fiarta, fara condimente.Apoi alte 3 zile cu lactate(branza cu putine grasimi, iaurturi, fara cascaval sau alte branzeturi grase), apoi 3 zile cu legume si fructe(mai putin strugurii, bananele si alte fructe care au mai multe calorii). Rezultatele sunt garantate happy

| marpey16 a răspuns:

Incearca dieta South Beach. Daca nu stii despre ce este vorba sau ce trebuie sa faci iti spun eu.(si eu ma gandesc sa o incep de luni laughing)
Dieta are 3 faze. Prima dureaza 2 saptamani si slabesti intre 3. 5 si 6 kilograme. Trebuie sa mananci numai carne slaba, pui, peste, vita, branzeturi, ulei de masline, legume, iaurt etc. orice in afara de paste fainoase, paine, dulciuri (ciocolata, budinci etc.), faina si uleioase.
In partea a doua, introduci incet toate alimentele dar fara paine(incepi cu paste sau ce vrei tu). Parte asta tine cat crezi tu. Si apoi partea 3. Incet incet introduci painea. Ulitimele 2 faze sunt ca sa nu te ingrasi la loc.
Succes.
Pupici, Marp :*

| merlescualex a răspuns:

Inta aici cele mai tari si usoare diete http://s7.bitefight.ro/c.php?uid=93744

| Barbie a răspuns:

Eu cunosc pe cineva care a slabit mult intr-un timp scurt fara sa tina diete drastice. Bei multa apa, faci sport si mai Ho cu dulciurile tonguewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NICIODATA sa nu tii diete...sunt pure prostii.
Renunta la paine, dulciuri, si mancare cu multe calorii.
Mananca putin la masa.Nu manca dupa ora 6
Fa multa miscare... Abdomene, genoflexiuni, jogging
Urca scarile in loc de lift.
Bea apa multa
Asa merge.
Eu am avut 168 si 65 kg si am dat jos 15-16 kg in 1 an si 3 luni.
P. S:Weekend e sfant. Poti manca ce vrei, dar cu masura

| LoreNNa_7302 a răspuns:

Eu cred ca un nutritionist iti va gasi dieta potrivita. :*:*

| skylini a răspuns:

A folosit cineva Ecofit picaturi pentru slabit si pastile ecofit?