| Denisa a întrebat:

Dati-mi va rog o dieta fulger! Care functioneazasad Va rog...pana marti-miercuri trebuie sa slabesc macar 2-3 kgsad Va roogsad

Răspuns Câştigător
| basexcu a răspuns:

Consuma doar fructe si legume, bea minim 3 l de apa si alerga 2-3 km pe zi!happy o sa slabesti garantat

9 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Nu ai cum.
Asta daca nu vrei sa ajungi direct la spital dupa.

| ade_1908 a răspuns:

Nu crezi ca trebuia sa incepi mai demult? poti incerca sa bei ceai de urzica se zice ca detoxifica corpul si pierzi din kilograme fara niciun efort.succes

| ade_1908 a răspuns:

Nu crezi ca trebuia sa incepi mai demult?poti incerca sa bei ceai de urzica se zice ca detoxifica corpul si pierzi din kilograme fara niciun efort.succes

| bestmusik a răspuns:

Bei suc de rosii de 3 ori pe zi cate 250 ml si nu mai mananci nimic altceva.Nu urma aceasta dieta decat daca te crezi capabila sa o poti tine. Dietele fulger sunt periculoase si pot avea urmari grave.

| iamaprincess a răspuns:

Pai ...sttiu eu una: dieta cu portocala(se refera la faptul ca mananci numai portocale timp de 3 zile :suc portocale, portocale etc ) )poti incerca daca vrei!
succes
sper ca ti-am fost de ajutor!

| OanaG a răspuns:

Bei pana miercuri doar apa si mananca 2 mere pe zi!

Insa vezi ai grija, daca vei reveni la vechile obiceiuri vei pune dublu inapoi, sa-mi spui daca a dat rezultate!

| Alexa_8596 a răspuns:

*
Sportul te ajuta sa slabesti mai repede.

* Fa mai mult sport, pentru ca aportul caloric mai scazut sa nu-ti incetineasca metabolismul.
* Micsoreaza-ti portiile de mancare. Daca, de pilda, pranzul obisnuit includea 200 g de carne sau de peste slab, acum va trebui sa te multumesti cu 100 g.
* Antreneaza-te la sala sau iesi cu bicicleta in parc – intr-o ora, topesti 500 de calorii, si chiar mai multe, urcand o panta. Daca nu-ti place sa transpiri, o plimbare de doua ore la sosea, in week-end, inseamna peste 1. 000 de calorii pierdute.
* Elimina grasimea din alimentatie! Evita ciocolata si cartofii prajiti, dar nu fructele si legumele. La desert, incearca o salata de fructe sau ceva exotic, cum ar fi un amestec de andive, portocale si iaurt degresat. Renunta la unt in favoarea margarinei si schimba gustarile grase dintre mese cu alimente sarace in grasimi.
* Pregateste-te pentru clipele in care vei ceda si vei da iama in frigider. Orezul, pastele fainoase, piureul de cartofi si supa de legume, preparate din timp, portionate, pastrate in congelator si incalzite rapid sunt gustari usoare, care te ajuta sa-ti amagesti foamea. Bea numai lapte degresat si evita alcoolul.

| Ionut_8418 a răspuns:

Sa inteleg ca vrei sa salbesti repede. Dieta poate fii ceva care te ajuta in timp. Ce iti recomand eu. Pune pe tine cateva bluze mai groase si o geaca. 2 perechi de pantaloni. si baga niste ture prin fata blocului. cat mai multe. daca vrei sa dai kg jos. sa inteleg ca ai un cantar sau ceva de genu?

| leny_6858 a răspuns:

Eu intr-o saptamana am dat jos in jur de 6 kg doar cu supa instant:-))