| BalonasheDeSapun a întrebat:

Dati-mi va rog o reteta de slabit rapida pentru varsta mea de 14 ani!

Răspuns Câştigător
| XxcorixX a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu faci asta, nu e cazul sa te apuci de diete drastice de la varsta asta, corpul tau nu e dezvoltat complet iar cu dieta pot aparea tot felul de boli si probleme.Eu m-am infometat numai ca sa pot arata ca si Claudia Schiffer dar nu am reusit decat sa atrag spre mine insulte ca:``Esti asa de slaba ca un schelet ambulant`` sau ``nu ti-au dat parintii sa manaci?``. Crede-ma, chair nu vrei asta, acum mi-as dori sa fiu mai grasa! Am 1, 74 si 46 de kg, te las pe tine sa iti imaginezi cum arat.De la 51-52 de kg am ajuns la asta si ma dispretuiesc.Sunt foarte slabita si pe caldura asta nu pot face fata. Daca nu vrei sa ajungi ca mine, nu incerca sa slabesti.Nu iti pune in pericol sanatatea doar de dragul de a arata ca un fotomodel sau nu stiu ce pentru. ca odata intrata in dieta nu te mai poti opri.Vei avea senzatia ca inca esti grasa, ca trebuie sa mai slabesti, si uite asa ajungi sa arati mai slaba decat vrei.Nu are rost sa tii nici o dieta la 14 ani(atat am si eu), mai incolo, atunci va trebui intr-adevar sa avem grija(ma refer la toate fetele) ce mancam deoarece atunci grasimea se va depune, acum se arde rapid mai ales daca faci miscare. Sper ca te-am ajutat, si nu iti fa griji, esti draguta si fara o talie de 11 cmhappy

| BalonasheDeSapun explică (pentru XxcorixX):

Stiu,dar eu as dori sa slabesc numai 3-4 kg pentru ca mnu vreau sa fiu perfecta dar am aripioare urate si nu-mi plac.

| BalonasheDeSapun explică (pentru XxcorixX):

Deci...ce sa fac ca sa scap de aripioare?big grin

| pynnk a răspuns (pentru BalonasheDeSapun):

Pai urca scarile mergi cu rolele bicicleta alearga seara si poti folosi si gelul supliform care te va ajuta foarte mult se gaseste la plafar si este doar 8lei dar este foarte bun si incearca sa nu mananci dupa ora 19 nimic.bafta

| XxcorixX a răspuns (pentru BalonasheDeSapun):

A,nu iti fa griji de aripioare, fa un sport cam de 3 ori pe saptamana dau chiar mai mult dupa ce te obisnuiesti si renunta pentru un timp, sau macar redu cantitatea de dulciuri si prejeli.Succes happy

9 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Retetele de slabit nu se fac doar in functie de varsta ci si de stilu de viata, inaltime, cat sport faci.Anyway,la varsta ta fa cat mai mult sport, nu-ti trebuie dieta, dietele sunt doar daca vrei sa slabesti pe moment si sa te-ngrasi la loc dupa o anumita perioada, daca vrei sa arati bine si sa te mentii, fa-ti un stil de viata sanatos cu sport si dieta echilibrata, nu o dieta pe care o ti 1 saptamana slabesti, iar dupa 3 zile te ingrasi la loc sau chiar +

| GenesisXD a răspuns:

Esti cam micuta pentru asa ceva. Era mai bine daca ne scriai inaltimea si greutatea. Dar, in orice caz, fiind vara poti face sport, alerga in parc (poate cu prietenii, eventual daca ai un animal sa-l scoti la plimbare), dansul e o modalitate buna de a-ti tonifia organsimul... Nu trebuie neaparat sa cauti o metoda pentru. a slabi, e suficient sa mananci fructe si legume, sa ai o viata sanatoasa, sa te placi asa cum esti.

| Roxrockangel a răspuns:

Eu zic doar sa iti omori timpul cu un sport amuzant prin care te poti dezvlota foarte frumos

| llovebroke a răspuns:

Incearca sa iti faci un program al orelor de masa ..mananca mai multe fructe, legume, putin sport ..mai putine dulciuri si suc.happy