| chicannacool a întrebat:

Dau funda : am parul lung sh cret si nu stiu ce sa-i mai fac eu il vreau drept dar fara ajutorul placii ceva idei

6 răspunsuri:
| Phantasmagoria a răspuns:

Nu stiu daca ideea mea o sa te ajute, dar eu cand nu aveam placa asa il faceam drept: dupa ce il spalam il legam pana la varfuri cu elastice si bretonul il prindeam in clame. Dupa ce se usca ii dadeam drumul si era drept. big grin

| nobody5568hf a răspuns:

Daca ii cret, cret nu ai ce sa ii faci.
daca ii putin carliontat il poti tunde (si eu l-am avut carliontat, dar de cand m-am tuns nu il mai am!

| Boog a răspuns:

Prietena mea e creata si a incercat ca si-l faca drept dar nu se poate.
Fetele crete raman crete.
Prietena s-a coafat si pentru o saptamana era drept dar dupa asta s-a facut inapoi cret.
Deci in concluzie nu ai ce sa ii faci.

| chicannacool explică:

Iuliana nu merge chiar daca ma tund se increteste mai rau sad

| ogeastbull666 a răspuns:

Colega mea foloseste un fel de sampon crema nu stiu sigur ce e dar si se spala la baie ca sa nu mai fie asa umflat. incearca si tu dar nu ti'l poti face drept din pacatesad

| Alejandra_4382 a răspuns:

Exista niste balsamuri speciale care se dau dupa baie si ti-l mai indreapta cat de cat.Acum nu ti-l indreapta perfect asa cum e ca placa dar cat de cat.Asa,eu am vreo 3:unul de la garnier,unul de la nivea si unul de la sunsilk,dar din Italia,le-am primit cadou.Dar sa stii ca am vazut si aici la noi, trebuie doar sa intrebi l amagazine, sa te uiti prin hipermarkete si iti spun eu ca gasesti. Sper ca te-am ajutatwinking
funda?big grin:*