| ralucutza001 a întrebat:

DAU funda! am vazut acum intr-o revista placa de par revista este de la billa. Placa de par costa 27.99 lei adica 28 de lei ma rog... acolo scira ca este din ceramca este buna? merita sa o cumpar? laughing
cum am zis dau funda~

Răspuns Câştigător
| NobodyAmongTheRubble a răspuns:

Placile ceramice sunt foarte bune si nu iti ard parul insa nu cred sa coste atit de putin. Poate atunci era reducere. happy Eu de exemplu nu mi-as procura placa la comanda ci din magazin cu miinile mele ca sa vad ceea ce cumpar

9 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Da... cele pe ceramica sunt cele mai cautate.dar sunt si la preturi mai scazute... acum depinde de buzunarul fiecaruia

| ifets a răspuns:

Placile din ceramica sunt bune. Acum depinde si de firma de la care este. Daca acea placa costa 28 de lei, nu as fii prea sigura ca ar fi extraordinara. Eu am cumparat placa de ceramica acum 2 ani de la firma Remigton si am dat 200 lei pe ea si este foarte buna.

| xiuxiu a răspuns:

Nu crede, astea sunt strategii de marketing pentru a atrage clientul in capcana lor... fac facultatea de marketig big grin

| unconnected a răspuns:

Pai placa din ceramica este buna.nu stiu ce sa zic, daca costa 28 de lei, nu stiu e calitate are, mai bine iti iei una ma scumpa si mai rezistantahappy

| Mylifeispink a răspuns:

Cum sa fie o placa la 30 de lei buna? straight face Daca ar fi buna de ceva crezi ca ar vinde`o asa ieftina? Daca ai parul drept si vrei doar sa te mai indrepti pentru netezire poate o sa fie buna thinking dar daca e cret nici o sansa

| aledolke98 a răspuns:

Sincer eu folosesc placa de ceramica si e chiar buna...bine depinde si de placa dar in general eu zic ca sunt bune tongue

| Roooxs a răspuns:

La pretul asta nu cred ca e ceva foarte bun, dar depinde, daca esti disperata e buna laughing):*:*

| Diana_Maria_Tihulca_1996 a răspuns:

Bunna da placa de ceramica este buna dar la pretul care il are nu cred ca e de calitate adica oricum o sa iti arda parul daca o folosesti prea des sfatul meu e sa iti cumperi si un ser sa te dai inainte sa-ti indrepti parul... sper ca te-am ajutat love struck

| Vali_Alexx_1996 a răspuns:

Da se merita cele din ceramica sunt cele mai bune,,,, stiu de la sor`mea FUNDA?