| LoOvE a întrebat:

Dau funda! Auziti cum ar trebui sa stea un pantalon de trening? Stramt sau larg pe picior? Mentionez ca sunt fata si pentru mine este foarte greu de gasit pantalon de trening stramt, pentru ca sunt slaba de doar 40 kg, dar cand vine vorba de blugi nu este nici o problema pentru ca imi iau mai mereu blugi stretch sau skinny ceea ce-mi place mie dar "mama" mi-a zis ca pantalonul de trening trebuie sa fie lejer pe picior.Ieri am brobat 2 treninguri si bluzele erau OK, dar pantalonii largi.Intrebarea mea este:Ar fi o problema daca i-as taia, dau ar parea urat daca i-as indoi si i-as prinde cu ceva? Arata urat?

Răspuns Câştigător
| IrinaAndreea a răspuns:

Daca sunt prea mulati, arata a colanti. Ceva gen mi se pare ok: http://www.lazo.ro/detalii/Trening+movingcomfort/74/

5 răspunsuri:
| ladygaga a răspuns:

Normal, un pantalon de trening vine larg pe picior

daca sunt stramti, tind spre colanti

| danutzyk001 a răspuns:

Nu .deloc...am cam aceiasi problema.si eu zic ca cel mai bine sta pantalonul larg :X si jos taiatzi putin si indoiti tongue

| Crissuu a răspuns:

Phai da... Eu te sfatuiesc sa ii lasi asa. Unei fete ii sta bine si cu pantaloni de trening larg. Asha ca nu e probleme daca ii portii.
Problema e daca iti place tie.
Sper ca te-am ajutat.
Plzz fundita puppy dog eyes

| georgyana_8368 a răspuns:

Eu spun ca ar trebui sa stea larg fiindca asa sunt toti pantalonii de trening si ar fi foarte urat strampt pe picior! Tu fa cum vrei! Succes!