| mihaeladulcikk a întrebat:

Dau funda! Buna! :* am si eu nevoie de ajutorul vostru... vreau sa-mi iau un fond de ten de la giordani gold, anti-imbatranire...eu am mai avut, dar cu proprietati adaptabile, ce ziceti? daca am 16 ani il pot folosi pe ala anti-imbatranire, va multumesc :*

Răspuns Câştigător
| adina20042007 a răspuns:

Este foarte bun acest fond de ten cu efect anti-imbatranire, contine substante care impiedica formarea ridurilor.de aceea este recomandat a fi folosit inca de la cele mai fine riduri care apar inca de la varste adolescentine.foloseste-l linistita! mi-a facut placere sa iti dau un raspuns:*

2 răspunsuri:
| Lacri_9894 a răspuns:

Si eu 16 ani si folosesc fond de ten de la giordani anti-imbatranire... ii ok! Deci poti folosi linistita happy

| goodbyee a răspuns:

Si eu folosesc fond de ten de la giordani. Dar din greseala mama mi-a luat de ala cu afect anti imbatranire, l-am folosit pana acum si nu mi-a daunat cu nimic.Am 18 ani.Este destul de bun si confera stralucire fetzei.E ca si celelalte fonduri de ten oricum, majoritatea contin cam aceleasi substante.Asa ca-l poti folosi linistita. happy Te pup