Eu cred ca nu ii nimic rau in faptul ca iti place sa o ajuti si ca te implici dar nu e bine sa iti neglijezi nici orele.gandeste-te ca fiecare materie are chichitele ei si daca nu pare chiar f important mai tarziu iti vor folosi la ceva. poate are si prietena ta dreptate in felul ei poate ca ai inceput sa vez lucrurile din perspectiva psihologica si nu e chiar bine... unele chestii au farmecul lor si daca incepi sa le gasesti o explicatie d.p.d.v psihologic nu mai au acelasi farmec
Bună!
Acuma ştiu că sună aiurea, dar noi nu te cunoaştem şi cel mai bine ar fi să îi spui situaţiei chiar doamnei psiholog, ea îţi va da cel mai bun răspuns. Şi vorbesc serios!
Baftă!
Fiu,efort mare ca am avut rabdare sa citesc tot ce ai zis,hai totusi sa si raspund la intrebare:
"Pai daca zice ca faci pe psiholoaga cu ea,inseamna ca tot i spui ce sa fac asi ce sa nu"
Mai exact e putina invidie la mijloc, or ar vrea ea sa fie in locul tau, or ca pritena a ei nu prea mai petreci timpul ca inainte cu ea.
Poate prietena ta e putin geloasa k nu mai petreci timpul cu ea ci cu dna psiholog. Cel mai bine ar fi sa vorbesti chiar cu dna. psiholog. Ea te poate sfatui ce poti sa faci in aceasta situatie.