| Vieru_Raluca_1997 a întrebat:

DAU FUNDA! Cum imi pot intinde bine fondul de ten? Am pensula si beauty blender dar tot nu ma pricep si am cam multe cosuri.nu am un fond de ten foarte scump(pasta si lichid).ce pot face? Sa le combin sau altceva?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu inteleg care e problema? Cum nu poti sa-l intinzi? Ramane un strat mai gros in anumite parti sau cum?! laughing Intinde-l cu degetele poate iti e mai usor.

| AnaBejenaru a răspuns:

Nicodată nu trebuie să dai fond de ten pe pielea nehidratată sau fară să ai o bază pentru machiaj.Prin piele hidratată vreau să spun că ai nevoie de o cremă pentru față.
Un fond de ten ieftin,nu te ajută la nimic, și de combinat două produse diferite, nici nu se pune cazul. Încearcă să economisești, și dacă chiar vrei să tr machiezi, cumpără produse de calitate happy

| Aasdfghj a răspuns:

Hidrateaza tenul inainte de a pune fondul de ten. Sa te asiguri ca e umezit bine buretelul si pune cantitati mici de fond de ten. Poti sa umezesti putin si pensula, se aplica foarte bine si da un aspect mult mai natural. Ai opensula speciala pentru fondul de ten? Iti pot recomanda ceva daca vrei. Cosurile nu o sa le acoperi nici cu cel mai bun fond de ten. Nu incerca sa pui o cantitate mai mare de fond de ten ca sa le acoperi fiindca se va vedea urat.

| anoniiim1807 a răspuns:

Eu zic ca daca ai cosuri ar fi bine sa nu folosesti fond de ten macar pana trec. Pielea are nevoie de aer iar daca pui fond de ten pielea nu mai respira si ai toate sansele sa ti se inmulteasca cosurile.