| jdd a întrebat:

DAU FUNDA...Este cineva reprezentant la reviste de gen avon, oriflame etc? ce trebuie sa faca un reprezentant si cu ce se alege din toata treaba asta?

Răspuns Câştigător
| 3l3na a răspuns:

Eu sunt reprezentant la oriflame...la inceput te faci reprezentant, iar apoi poti sa-ti formezi un grup de reprezentanti si sa convingi cati mai multi sa se alature grupului tau.
In legatura cu banii pe care ii castigi...depinde de comanda pe care o plasezi.tu castigi 23% daca comanda este intre 50-249 lei, 30%:250-499 lei, si 40% daca comanda depaseste 500 lei,big grin
eu zic sa te inregistrezi ca si reprezentant, ca nu ai nimic de pierduthappy
sper ca te'am ajutatbig grin

11 răspunsuri:
| sensa a răspuns:

Sa "alerge" dupa clienti sa-i convinga sa cumpere, sa plaseze comanda pe net, sa ridice comanda, sa imparta produsele, sa stranga banii de la clienti, sa-si plateasca factura. cu ce te alegi? hmm. daca nu ai prea multi clienti doar cu bataie de cap, daca ai clienti si reprezentanti"sub" tine.banuiesc ca-ti iese ceva ca n-ar sta coordonatorii sa sune, sa insiste la reprezentantii lor.eu m-am"lasat"happy

| Anastasia17 a răspuns:

Am lucrat la AVON nu prea mi a placut, si nu te sfatui sa fii reprezentant AVON.Deci, in fiecare luna ar trebui sa aduni o anumita suma de bani pe produse si de la asta te alegi cu niste puncte (bani).

| MiraC a răspuns:

Sa se prezinte la Sediul Avon din orasul sau si va afla toate detaliile.
Succes!
Trebuie sa te convingi singura ca este avantajos sa fii reprezentant AVON...o sa-mi multumesti mai tarziu daca te inscrii ca reprezentant AVON.

| cami22cami a răspuns:

Te inscriu eu la lady's daca vrei au preturi mai bune ca avon si oriflame si nu trebuie sa platesti facturi pe la banci, nu ai impuse anumite sume sau comenzi lunare, discount 25% si ramai cu bani in mana daca vrei. ma gasesti pa mail cami22cami@yahoo.com.

| JustDareToDream a răspuns:

Daca vrei sa devii reprezentant Oriflame, te pot ajuta: me_oriflame@yahoo.com.

| sorinaianghel a răspuns:

Hai sa-ti povestesc mai multe pe mess...id: sorinaianghel

| sim90 a răspuns:

Salut! eu sunt reprezentant si coordonator avon.e minunat sa fii reprezentant.din punct de vedere al banilor si al premiilor pe care le primesti.da-mi add pe dohotariu_simina si discutam mai multehappy

| adryanaony a răspuns:

Te pot ajuta sa te inscrii ca reprezentant oriflame. daca mai esti interesata da-mi add adryana_ony

| Sev25 a răspuns:

Eu sunt coordonator Avon. Un reprezentant trebuie doar sa arate brosura la cunostinte si sa trimita comanda stransa pe site (fiecare reprezentant are un cont pe site). In functie de suma comenzii, reprezentantul beneficiaza de un discount cuprins intre 15-40% si in plus primeste diverse cadouri. Nu este deloc greu si nu-ti ia nici mult timp, trebuie doar sa arati brosura. Daca esti interesat/a, poti sa-mi dai add la avon_cta_Sev si vorbim happy

| Avon_Anna_1980 a răspuns:

Buna.sunt lider avon si castigurile mi se par avantajoase.la o comanda de peste 700 ron bani tai de buzur pot fi peste 300 ron.acum este alegerea ta, eu vorbesc din experientele mele si perspectiva mea. Daca vrei un ban in plus si produse contacteza-ma la numarul de telefon 0741955043 sau adresa de messenger anna_avon1@yahoo.com pentru mai multe detalii si avantajele de a fi reprezentant.te pup