| Silviu0101 a întrebat:

Dau funda.Intre a alege sa îmi stea bine o tunsoare (gen aia care e scurta pe părți și parul mare în mijloc dat pe spate) și a nu.mi sta la fel de bine ce sa aleg? dacă îmi sta bine înseamnă să mi se vadă semnul din cap de pe partea dreapta (cam vreo 2-3 cm) iar sa nu îmi stea la fel de bine înseamnă să acopere parul semnul iar asta strica tunsoarea. Deci ce sa fac oare?

3 răspunsuri:
| TraianCostea a răspuns:

Fa-ti parul sa arate bine. Depinde si de ce semn ai, dar daca este un fel de taietura este ok, presupun ca daca era ceva ce nu puteai sa arati altora nu mai puneai intrebarea. Asa ca fa-ti freza, pentru ca vei arata diferit si vei arata in acelasi timp ca nu iti este rusine de cine esti...bine, asta e putin prea profund pentru o simpla freza, dar eu in locul tau mi-as face freza cum imi sta mai bine happy

| AngelOfDeath_8204 a răspuns:

Fa ti tunsoarea care ti place sau gaseste alta tunsoare

| RainmakerX a răspuns:

Hey! Depinde foarte mult de ce fel de semn este acela. Daca este un semn foarte urat atunci eu unul nu ti-as recomanda acea tunsoare "perfecta" insa daca semnul este unul oarecum normal atunci poti sa-ti faci lejer acea tunsoare.
Multa lume are semne/cicatrici deci nu este un motiv ca sa te simti rusinat sau ceva de genul.

Depinde, tu decizi daca vrei ca altii sa-ti vada semnul.
Bafta!