Buna,
1.intri pe profilul tau si dai optiunea editarea profil
2. apoi este o optiune selecteaza imaginea sau ceva de genu
3 apoi dai rasfoire.si alegi poza din calc tau care iti place.
4 dai ok. apoi salvare si gata.
pa pa
Pai langa poza e acolo un creion in colt si daca dai acolo iti va scrie schimba poza dupa aia scrie acolo poza ta si dai acolo si iti alegi poza dupa dai salveaza foto si gata
sper ca am ajutat
Buna
Deci esti pe prima pagina a saitului clopotel "home clopotel", dai pe pagina ta. Ajungand acolo v-a scrie ''Descriera ta... si ce ai scris u la descriere'' mai jos va scie asta Datele tale:
Nume si prenume: Alexandra Maran
Sex:...
Data Nastere:...
Link direct catre pagina ta:...
Grupurile din care faci parte:...
Mai jos va scrie tatistici pagina ta:
tatistici pagina ta:
Media notelor: 9. 01 (89 note in catalog)
Cati ti-au vazut pagina astazi:
Cati ti-au vazut pagina in total:
Cate imagini ai in album:
Cate postari ai in jurnal:
Cate postari ai in forum:
(toate lucrurile mentionate mai sus sunt alfel la mine decat latn de aceea nu completez)
in dreptul'' Cate imagini ai in album:'' probabil la tine v-a scrie 0 dai oricum la 0 si iti v-a scrie dupa aia ''Adauga Fotografie'' dai acolo.
(dupa ce se va deschide pagina) Nu bagi in seama semnele de intrebare si alte chesti care mai apar iar chiar sub semnele de intrebare v-a apare"Fotografia ta".
Dai alege si cred ca sti sa alegi foto nu na ma rog alegi fotografia dorita si dai ''enter'' sau ''deschide'', apoi dai ''salveaza foto'' apoi iti va aparea o noua pag dar nu trebuie sa o bagi in seama si dai ''Salveaza imaginea".
Asta a fost si sper sa apreciezi ca nu am luat de pe alte site-uri si chiar o fost scris de mana pa pa pup sper sa te fi ajutat
Dai la optiuni pagina(sunt jos sub "camara mea") ssi apoi cauti :fotografia ta, incarci fotografia si o salvezi
Bixuuuuuu întreabă: