| LoOvE a întrebat:

Dau funda, pe cuvant de utilizator TPU.Suna cam penibil dar va rog ajtati-ma! Vreau sa imi dati niste idei de cadouri pentru mine.Sa va spun:Tata este plecat in Bulgaria, si m-a intrebat ce as vrea sa-mi aduca de acolo iar eu i-am spus ca ma mai gandesc si ii spun. Dar nu am nici o idee. Daca i-as zice ceva de haine nu cred ca s-ar descurca pentru ca nu-mi stie masurile, sau nu-mi poate palcea sau nu stiu etc. Nu stiu ce ar fi, dar sa fie ceva dragut, orice, va rog.Va raman DATOARE. Cat mai multe raspunsuri!

8 răspunsuri:
| roksy a răspuns:

Nust ce sa ti zic totusi e o dorinta a ta nust ce iti place tie cel mai mult si ce ti-ai dori, un laptop chiar nu exista ceva mai mult care ti ai dori cred ca u sti cel mai bine

| iuandfto a răspuns:

Nu suntem noi potriviti sa-ti spunem ce sa-ti ia. Daca vrei parerea cuiva intreab-o pe mama ta sau p un prieten/prietena. Eu ti-as recomanda un produs electronic (mp3, mp4, telefon etc) sau bijuteri de argint care sunt foarte dragute (tata mi-a dat de martisor o bratara de argint foarte draguta). Nu stiu ce sa-ti mai spun. Dupa gusturile fiecaruia.

| alinutza4a a răspuns:

Cosmetice ( orice de la gel de dus pana la oja, creme la sapun.creion de oki, farduri pentru ca nu le alege el ci le vede in magazine si le intreaba pe vanzatoare ) apoi incaltaminte ar putea sa-ti ia daca vrei pentru ca acolo sunt mult mai ieftine crede-ma. daca ramai in pana de idei si tot nu gasesti ce sa-i ceri spune-i sa-ti ia chestii gen treining, papuci, nu stiu chestii de care ai nevoie da sa nu ti le iei de aici ca sunt mai bune cele de acolo. bafta multa

| Slavian a răspuns:

In general cadourile nu se spun, dar oricum, e tatal tau si e treaba ta.
Un suvenir, lanturi, bratari, ursuleti de plus, ceasuri, inele, bomboane, chestii decorative, si mai vezi alte comentarii.
P. S. : Eu as zice ca, cadoul cel mai mare este venirea lui, ai putea sa-i spui si asta, s-ar bucura.
Bafta!

| mickeye a răspuns:

Nu e nimic deosebit în Bulgaria. poate doar dulceață de trandafiri, rahat de trandafiri.Sau parfum de trandafiri?

| mafioata_7621 a răspuns:

Pai ma gandesc ca niste skateri shoes sau niste papuci. ii zice tu modelul care iti place, masura si iti ia. daca nu o placa de skaboard sau niste role ceva.depinde ce iti place... funda?batting eyelashes

| Darkz a răspuns:

Stiu si eu>>>zic sa ceri o vaza sau ceva>>>un mp3>iPod>mancare de acolo>sau articole par>>>sau preferata mea! ciocolata!

| roxxy202 a răspuns:

Ce-ti place tie cel mai mult! dar poti sa-l lasi pe el sa aleaga cadoul, in felul asta va fi o surpriza mai mare, te poate surprinde... si asa cum spune slavian, cadaoul cel mai mare e cel mai bun.sa ne spui ce ai primit! happy