| Alena_Miriam_1995 a întrebat:

DAU FUNDA! Pentru cine este reprezentant oriflame sau cunoaste persoane care sunt. am cateva intrebari:
1) Cat costa transportul?
2) Cat costa un catalog?
3) Pot cumpara monstre daca da cu ce pret?
4) Daca nu fac comenzi timp de cateva luni ce se intampla?
5) Primesc cadouri?
6) Pot lua mai multe cataloage?
7) In cate zile ar trebui sa soseasca comanda?
Daca stiti raspunsul macar la una dintre ele sau stiti ceva despre cum este sa fii reprezentant la oriflame va rog sa imi spuneti happy Multumesc :*

4 răspunsuri:
| Legend123 a răspuns:

Mama e reprezentanta la oriflame si primeste cataloage/mostre gratis si cand face comenzi primeste si ceva cadou..are un bonus BAFTA

| Niculinaa a răspuns:

Buna!
Poti sa ma contactezi la email'ul: niculina_niculina08@yahoo.com
sau poti sa imi lasi un mesaj aici: https://www.facebook.com/home.php

Daca mai esti interesata iti pot explica despre tot ce inseamna Oriflame... O zi buna!

| orifseverin a răspuns:

Buna,
Eu sunt consultant Oriflame si te pot ajuta:

1 - transport GRATUIT daca ridici coletul de la un sediu Oriflame sau 7 lei prin curier (apare pe factura si il platesti impreuna cu produsele)

2- Un catalog costa 2.5 lei

3- poti cumpara si mostre, pretul depinde de produse, de ex un set cu toate parfumurile din catalog costa 30 lei.

4- Daca nu faci comenzi mai mult de 1 an (17 campanii) esti scoasa din sistem si nu mai poti plasa comenzi, fiind necesara reinscrierea.

5- Da, primesti cadouri, atat la inscriere cat si pe perioada unora din campanii, in functie de comenzile tale.

6- Pot fi comandate si seturi de cataloage la preturi mai bune. (5buc, 10 buc sau 20 buc la pret de pana la 2 lei/buc)

7- Comanda ajunge in 3-4 zile lucratoare.

Daca vrei sa te inscrii poti completa formularul de aici: http://ro.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=318891

Daca mai ai nevoie de lamuriri ma poti suna la 0753742847-Andreea.

Poti gasi informatii utile si pe blogul meu www.orifseverin.info

| Sanja a răspuns:

Livrare la domiciuliu 7 lei prin courier(3-4 zile lucratoare), pretul catalogului e 2 lei si desigur se pot comanda la set de 5(10lei),10(15lei), cate doresti..se pot cumpara kit-uri(monstre) cu oferte principale in campania respectiva (~4-5lei) ...Ca reprezentant ai reduceri pana la 40%, in functie de valoare comanzii + castigi din vanzarea pe care o face grupul tau si te bucuri de recompense suplimentare.

Bafta! happy