| Ballerina a întrebat:

Dau funda unui raspuns sincer.La 16 ani e prea tarziu sa ma apuc de balet? Vreau sa fiti sinceri, ca sa stiu daca ma inscriu sau nu. Am sanse sa reusesc sa fac ceva sau nu? Nu vreau sa ma duc acolo sa ma fac de ras.
Multumesc anticipat!kiss

6 răspunsuri:
| Anduuu a răspuns:

Buna! Pentru a face balet trebuie sa fi facut inca de la 3ani, sa ai corpul format pentru balet, elasticitatea unei balerine si mai ales echilibru...Balet de performanta oricum nu vei putea sa faci, insa o pasiune nu trebuie nicicand descurajata, asa ca ai putea sa incerci daca iti doresti asta! Sa stii ca poti face dans modern sau pentru a-ti ocupa timpul baletul sau orice alt dans e un hobby potrivit!

| Symona_8970 a răspuns:

Hey! daca tu iti doresti sa devii balerina sau sa te inscri...inscrie'te, daca nu te vei inscrie mai trz poate o sa sp,, poate eram buna ' mai bine vezi km e sh dpa t hotarasti daca continui sau nu.nu crd ca e prea trz. niciodata nu este prea trz

| Gandacel_1114 a răspuns:

Hmm...la 16 ani este cam tarziu. Corpul nu iti mai este atat de flexibil, o sa iti fie greu daca te apuci. Dar daca tu asta iti doresti si iti place, merita sa incerci. Incercarea moarte nu are. Good luck!

| ZuzaTA a răspuns:

Heylove struck imi pare rau pentru tine. dar baletul se face de miccc chiar de la 3 aniwinking Nu de la 16winking este mult prea tarziu, corpul nu mai are aceea flexibilitate si elasticitatea de cand esti michappy sad... trebuia sa te gandesti din timpwinking

Oricum, puup kiss Fundita?batting eyelashes

| Bailey a răspuns:

Buna!
Imi pare rau, dar la 16 ani este mult, mult prea tarziu. Mereu cand vrei sa practici un sport incepide micuta. Ai vazut ca mai toate cele care au devint balerine sau gimnaste incepeau de pe la varsta de 3 - 4 ani.winking
Oricum sunt sigura ca iti vei gasi un alt hobby sau o alta pasiune pe care sa o practici. happy Mult succes! Funda? :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, vad din poza ca esti pasionata de balet dar din pacate este prea tarziu, ai 16 ani, baletul se incepe de la 4 ani, cand esti mic esti mai flexibil, tu poti incerca sa faci balet doar asa sa iti ocupi timpul liber, dar ca sa devii o balerina este imposibil.