Bună!
Cum poţi crede că fantomele există? Acestea sunt doar poveşti de adormit copiii.
Mergi şi cere sfatul unui psiholog dacă îţi e atât de frică.
Pa-pa.
Fantomele nu exista. Daca totusi nu poti sa te convingi. Eu cred ca ar trebui sa mergi la ceva preot sa-ti faca rugaciuni pe cap. Ori la psiholog, dar cel mai bine sa mergi la preot. Sper ca te-am ajutat.
Dap m-ai ajutat Dau acum funda
Ma bucur
In primul rand daca tie foarte frica inchinate [vorbesc serios]
Daca tie chiar asa de frica ia-ti telefonul/tableta si uitete la ceva cu volum tare dar nu horor si mie mi-a fost frica am trecut peste cauta pe net exista bloodymary. Daca nu te ajuta ca uni sunt prosti si zic ca da care nu gandesc.Citeste povestea de multe ori Sau gandeste-te ca ai un aka si tragi in ea
Nu exista gandeste-te ca nu vine sau ca e un nume gresit am stat chiar multe zile si nu mai cred adica cum sa existe sunt scene facute pe youtube cu opriri si din astea
E vina ta ca ai tot cautat legende, stii si eu m-am speriat dar a trecut cu timpul si sincer mie imi este frica de oglinda fara sa imi fie frica de Bloody Mary, deci nu e ceva anormal.Ti-as recomanda sa te uiti la niste filme de comedie.Si ar trebui sa le spui si parintilor tai si daca nu te cred sau iti spun sa te linistesti explica-le situatia chiar daca e neplacut.Sau,daca situatia se agraveaza ar trebui sa faci o vizita unui doctor psiholog. Sper ca te-am ajutat