anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau fundita!:* Are ceva daca m-am atasat foarte mult de psiholoaga liceului? Ii spun tot(aproape), discut multe cu dumneaei, cand vad ca e la cabinet in pauze ma duc pe acolo, o intreb ce face, ii spun diverse. Poate ca m-am atasat atat de mult de dumneaei pentru ca stie multe lucruri despre mine, m-a ajutat in foarte multe situatii.
Deci... e ceva rau in faptul ca m-am atasat atat de mult?
O parere? Multumesc!

6 răspunsuri:
| iFollowRivers a răspuns:

Nu e nimic rau in asta.chiar acum cateva zile, profa mea de psiho, (care e si psiholoaga), ne spunea ca sunt elevi care se ataseaza f mult de ea, si viceversa... zicea ca dupa terminarea scolii continua sa tina legatura cu ei, insa bineinteles, nu la fel de apropiata ca in timpul scoliiibig grin

| Adna a răspuns:

Nu e nimica rau in a te atasa de cineva, din contra, si mai ales daca spui tu stie aproape tot despre tine e normal sa te atasezi. Atata timp cat o consideri doar prietena buna si nimic mai mult, consider ca totul e okay. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e nimic rau ca te apropii de cineva, mai ales ca e o persoana mai in virsta si care poate tine secretele, dar mai ales te poate ajuta cu sfaturi folositoare atunci cand esti confuza si nu poti gandi logic. happy

| IsabelaIssa a răspuns:

Nu e rau atat timp cat apropierea asta nu degenereaza.(daca esti baiat). Sa nu speri la mai mult, ea doar te ajuta. Nu-i nimic rau daca o poti vedea ca pe un bun prieten happy

| PsihoIsMyLife a răspuns:

P.S.: Sunt fata(sa nu se inteleaga altcevalaughing ) si am 16 ani.

| OannaDummY a răspuns:

Nu cred ca poate fii ceva rau. Si noi avem psiholoaga in scoala, si ne intlegem super misto cu ea...