Poti imbatrani prematur, iti pot aparea cosuri sau alte chestii pe fata! Sa te demachiezi in fiecare seara Daca sunt doar aceste zile nu e asa o tragedie, dar sa nu faci un obicei din a nu te demachia.
2 zile? nu este bine pentru ten sa nu te demachiezi, lucrul asta ar trebui sa il faci in fiecare seara! pielea imbatraneste mai repede cu atatea chimicale pe el si mai ales seara cand are nevoie si el sa respire tu il tii plin de fond de ten.
Dar tu, timp de 2 zile nu te-ai spalat pe fata macar ?
Iti astupa porii si te alegi cu cosuri. plus ca pielea nu respira si nu e hidratata daca 2 zile nu te dai cu crema.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Tie ti-e cumva lene sa te speli pe fata? Normal ca dauneaza, demachierea trebuie efectuata in fiecare seara, daca vrei sa ai cel mai urat ten peste cativa ani atunci continua sa nu te demachiezi.
In cativa ani, tenul tau va fi ridat si tern daca continui sa nu te demachiezi dimineata si seara.
Orice fel de fond de ten ai in fiecare seara tebuie sa te demakhezi pentru a lasa porii sa respire noaptea. iti pot aparea cosuri sau iritatii. dar cum poti sa stai 2 zile fara sa te speli pe fata!? chiar si fara demacheant trebuie sa te speli pe fata mereu.
Cel mai bine este ca in fiecare seara inainte de culcare sa se faca demachierea asa pielea poate sa respire, nu prea cred eu ca acel fond de ten a rezistat pe fata 2zile, dar tu nu te speli pe fata?
cel mai bine e sa te demachiezi eu asta fac in fiecare seara asa ai si un ten frumos si curat in acelasi timp...
Ca dar spalarea nu e tot una cu demachierea.am folosit f mult fond de ten de aceea a rezistat atat.
nicko_6736 întreabă:
DaciaRomania întreabă: