Cum a spus si celalta persoana, incearca sa vezi prima data cauza caderii parului... poate e pe baza de stres, sau cine stie ce ..Eu iti recomand sa iti spargi 2-3 aspirine iar apoi sa le bagi in sampon...vei vedea ca va face minuni pe parul tau stiu din proprie experienta Sau cel mai bine ar fi sa faci un consult la dermatolog, el te va putea indruma cel mai bine in aceasta privinta
Salutare! Trebuie sa găsesti cauza ce provoacă acea cădere a părului.Caderea părului poate avea cauze precum stresul, alimentatia(nesănătoasă sau scăzută in vitamine), probleme medicale etc.Iti recomand Parusan si o masca cu ulei de argan pe toata suprafata scalpului.
Iti recomand uleiul de cocos si produsele vivese senso duo, combinate . Efectul te poate uimi. Pe mine m-a uimit placut. Folosesc aceasta combinatie de peste 6 luni. Diferenta este de cel putin 70 - 80%
Du-te la dermatolog. Doar un medic iti poate spune sigur ce ai. Nu mai folositi tratamente dupa ureche. Si mie imi cadea parul foarte mult, dupa control si un set de analize am realizat ca e din cauza stresului(poate fi si din cauza lipsei de fier sau din cauza problemelor hormonale). Mi-a dat un tratament si dupa o luna deja se vede ca nu mai cade la fel de mult. Te duci si ceri trimitere la medicul de familie si nu te costa nimic consultatia.
Georgian1992 întreabă: