| Byencutzz a întrebat:

De cand a venit iarna pot spune ca am pus undeva la 4-5kg pe >mine:" sa nu va ganditi ca am mancat ca purcicalaughingdar asimilez foarte repedecrying
Acum as avea undeva la 55 kg, inaltime 1, 68 la 15 ani. Nu stiu dar aceste kg nici nu puteau sa se puna mai uratlaughing pe solduri si pe fesierisad
Am observat acum 2-3 zile ca mi-a aparut pe fesa stanga doua vergeturi. Bine nu erau primele... am zis ca morcrying ma simt grasa sad
As vrea sa stiu ce pot sa fac acum cand s-a racit timpul? Cateva sfaturi pls
Ms. >pupiiii':*big grin

4 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Iarna a venit doar de vreo 3 saptamani. Sa pui pe tine 4-5 kg in asa scurt timp nu inseamna ca ai mancat ca purcica, ai mancat ca porcu'! Lasand ironia deoparte : la 15 ani, fiind in plin proces de crestere, este normal sa iei rapid in greutate, dar important este unde aceasta greutate este depusa. Daca este depusa uniform si inseamna masa musculara, crestere a oaselor este OK. Daca inseamna burta, buci si altele asemenea este nasol! Sfatul meu : mananca in continuare tot ce vrei si ce iti place, dar in cantitati mai mici. Fa miscare in aer liber cat de mult posibil (si 1 ora, 1 ora 1/2 pe zi de plimbare in pas alert este folositoare), da-te cu rolele, cu bicicleta, danseaza. Si ai rabdare ca sa vezi rezultatele : daca in prima saptamana nu se simte nimic, asta nu inseamna ca in saptamanile urmatoare nu vei vedea o schimbare. Kilogramele sunt foarte usor si repede de pus. Este mult mai greu si necesita mai mult timp sa le dai jos. Succes! Si retine : miscare multa si mancare putina!

| membrugirl2010 a răspuns:

Eu nu prea mai mananc, fac foamea si cel mai bine ia-ti o crema de vergeturi de la plafar. Si eu sunt la fel ca tine 15 ani 1. 68 55kg, cred ca u esti putin mai inalta decat minebig grin.
Incearca de diminuezi dulciurile, fainoasele, chiar sa le elimini si poti merge la sala sau simplu sa dansezi prin casa, sa dai cu aspiratorul...etc.
Funda:*?

| evelynne a răspuns:

Pai poti sa numai mananci mult(in cazul in care o faci), sa mai renunti la dulciuri si fast-food'uri, si poti face abdomene, genoflexiuni, exercitii usoare ce pot fi facute in casa.

| Byencutzz explică:

noktambul eu v'am cerut sfaturi n'am nev sa ma faci porc sau ceva mai rau... inteleg ca vrei sa ma ajuti dar chiar asa: "nu inseamna ca ai mancat ca purcica, ai mancat ca porcu' "putin respect happy