| BlackNights a întrebat:

De cand am reusit sa imi las parul lung tot timpul e incurcat, sunt momente cand abia de pot trece peria prin el. Mi-am cumparat spray de la schauma pentru pieptanare usoara, insa nu imi e de mare ajutor. Sfaturi, va rog!

Răspuns Câştigător
| Valisha18 a răspuns:

Incearca samponul Syoss si ia-ti daca nu ai balsam ( daca ai si nu da rezultate, atunci incearca unul de firma, merita si daca e foarte scump). Mai poti incerca, dupa ce te-ai spalat pe cap cu sampon, balsam, si te-ai clatit, sa te lasi cu capul in jos, astfel incat sa-ti intra parul intr-o oala, un bol ceva. In recipient sa fie ceai de musetel. iti garantez ca va fi moale, matasos, stralucitor si va ajuta si la descurcat. Singura problema aici ( poate fi un avantaj, pentru mine este, deoarece am parul blond deschis acum) este ca folosit cu regularitate iti deschide noanta parului natrual. Eu din nastere am parul blond inchis dar dupa 5-6 spalari cu ceai de musetel mi s-a mai deschis ( destul de mult chiar!). Alte tratamente mai sunt o banana pisata intr-o cana peste care pui miere si ulei de masline ( asta este 100% succes!) si o aplici ca un sampon, astepti 15 min. si te clatesti cu apa calduta. Oh, am uitat sa-ti spun ca nu mai trebuie sa-ti clatesti parul cu altceva dupa ce ti l-ai clatit cu musetel! Si daca te grabesti sa ajungi undeva, si trebuie sa-l descurci, umezeste-ti putin pieptenele sau peria de par. Mai poti citi sfaturi legate da ingrijirea parului aici: http://www.scritube.com/......31824.php, http://www.ziare.com/......tor-830569 si mai ales ca sa-ti ingrijesti parul lung aici: http://www.cura-de-slabire.ro/sfaturi/ingrijirea-parului-lung.html. Sper ca te-am ajutat!

5 răspunsuri:
| HotChoclate a răspuns:

Ai firul de par subtire.Cand bate vantul mai bine il prinzi ca ti se incurca si mai rau.Eu ma pieptan f bine inainte de baie(pieptanatul imi ingrasa parul thinking) si ma dau cu balsam. Daca nu.trebuie sa stau si cate o ora sa il pieptan.yawn

| iulyluvy a răspuns:

Si eu am avut exact aceasta problema asculta sfatul meu inainte aveam un par...de tot rasul insa acum toata scoala e invidioasa pe parul meu.
Cand faci baie(seara pe la ora de culcare sa nu te mai duci nicaieri)nu uita date cu samponul tau obisnuit cu un balsam pentru fire roase si cu o masca pentru par in borcanel numai dinaia.
Iei o perie dar de firma ca alfel nu se poate, din lemn flecsibil.Cand iti dai cu masca pe par stai 5 minute iar apoi iti apleci capul in fata si te piepteni.
Dupa ce iesi din baie te usuci putin si iti aranjezi parul apoi ti-l impletesti in doua coade si astepti pana dimineata.Cand te trezesti despletestete piaptanate si esti de invidiat.
Nu uita impletestete in fiecare seara

| Laura1074 a răspuns:

Pai iti sugerez ca inainte sa te speli pe cap si dupa sa iti descurci parul dar mai ales dupa ce il speli pentru ca parul ud se descuraca cel mai usor.lasa-l sa se usuce in forma pe care iai dat-o.Cat despre produsele pentru par iti sugerez sa nu mai ai asa de mare incredere in ele pentru ca unele chiar nu ajuta la nimic.si eu trec prin asta si te sfatuiesc sa cer ajutorul unei coafeze cu experienta pentru ca ea va stii cel mai bine

| Mâţa67 a răspuns:

Foloseste un balsam pentru descurcarea parului{Elseve de ex}, dar sa nu uiti: balsamul il dai doar pe lungimea parului nu si la scalp, pentru a evita accelerarea ingrasarii parului.Bafta!

| bia_4299 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un salon sa spui la coafeze sa itidea comande un spray pentru pieptanarea parului usoara ti legatura cu acea coafeza ceri numarul de telsi spui cand il primesti asta doar daca esti dispusa sa dau 20 de lei sau chiar 10 lei